Hepsiburada Ürüne Özel Montaj Parçalarının Kutunun İçinden Çıkmaması

Osman
21 Eylül

Duvara monte edilerek kullanılacak olan ısıtıcının özel montaj parçaları kutunun içinden çıkmadı montaj parçalarını satıcının üretici firmadan tedarik etmesi gerekir. Satıcı firma kutunun içinde çıkmadığı için sorumluluk almadı. Hepsiburada üzerine düşeni yapmadı.

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır
21 Eylül 14:33

Hepsiburada LG TV Kırık Çıktı

Ufuk
20 Haziran

23 Mayıs'ta Hepsiburada'dan LG TV aldım. 25'inde geldi. Güzel montaj da kırık çıktı. Ürün serviste raporu yolladım, ürün değişim-iade işlemi yaptım. 3 talep oluşumu: değişim mi, iade mi? Sonuç ne? Oyalıyorlar, 1 ay oldu. Sesimizi çıkarmaya, bir an önce çözümlenmesini istiyorum.

Hepsiburada'da Sipariş Sorunu

Hasan
4 hafta önce

Hepsiburada firmasından 11 Ekim 2023'te bir adet kaira dtxr25e 9000 BTU wi-fi a++ inverter duvar tipi klima (montaj dahil) sipariş verdim. Velakin siparişimi takip etmeme rağmen satıcı firma ürünü kargoya vermiş. Kargo takibi yapmaya çalışınca Daikin ana sayfasının çıktığını gördüm ve büyük firma so...

0 Yorum

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır