Hepsiburada Teslim Edilmeyen Ürünün Para İade Talebi
1.112görüntüleme Merhaba,
Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete
dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz.
Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada.
Merhaba Ahmet Bey,
Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 87244248 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır.
Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Bize Sorun” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Mesajlarım-Destek Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada
Hepsiburada.com dan talep etmiş 8803***69 sipariş numaralı Regal ® marka buzdolabı servis kurulum ve teslim şartları nedeniyle almaktan vazgeçtiğim ürünü iade işlemi yapılmasını istedim. Tarafıma ulaşmadığı halde satıcı firma ve Horoz Lojistik ® karşılıklı hatalarından dolayı teslim edilemedi. Bu süreçte siparişim Hepsiburada da tamamlandı ve 15/01/2021 Tarihinde teslim görünüyor. Bu süreçte Hepsiburada güvencesi altında ürünü satın aldığımı düşünüp güvenerek almıştım fakat kesinlikle öyle değilmiş. Hepsiburada müşteri yetkilileri günlerdir süren teslimat sorunuyla alakalı hiçbir şekilde yardımcı ve aracı olmuyor sürekli ilgili departmana durumu iletiyor kayıt açıyor bilgi verilecek diyor hızlandıracağız diyorlar fakat hiçbirini uygulamıyorlar. Bu süreçte kredi kartımdan tahsilat yapıldı teslim olmayan ürünün taksitini ödemek zorunda kaldım. Hepsiburada ne satıcı firmaya ne de lojistik firmasına hiçbir yaptırım uygulamıyor ve müşteriye yardımcı olmuyor umarım en kısa zamanda iade iptal işlemimi başlatırlar ve paramı geri alabilirim ili aydır süren mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Çözülmemesi durumunda Tüketici Hakem Heyetine müracaat edeceğim bu hepsiburada.com pişmanlıktır