08 Haziran
Okan'ın Teşekkür Mesajı
“Hepsiburada genel merkezi tarafımı arayıp indirim kuponu tanımlayarak yeniden aynı fiyattan ürünü aldım. Mağduriyetimi gidermiş oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum”

Hepsiburada üzerinden indirimdeyken Puma ® marka ayakkabı almıştım siparişimin üzerinden 1 hafta geçti hala kargoya verilmedi. Ve bugün siparişim ürün tedarik edilemediğinden iptal edildiği bilgisi verildi ancak ürün Hepsiburada sitesinde hala satışta ve fiyatı 1300 lira. Ben ürünü 678 lira iken satın almıştım. Ürün tedarik edilemiyorsa neden hala satışta? Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır
08 Haziran 21:22

Sipariş numaram - 945 036 641 dönüş ve çözüm bekliyorum

Hepsiburada Logo
09 Haziran 10:09

Merhaba Okan Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Okan
09 Haziran 10:12

Hepsiburada Haksız Sebeple Sipariş İptali

6 gün önce
"Merhaba, Bugün sabah Hepsiburada firmasından aradılar ve yaşanan olaydan dolayı özür dilediler ürünü pahalı olan fiyatından alabilmem için de aradaki fark kadar hediye çeki tanımladılar. Burada asıl suçlu Bambi firması olmasına rağmen Hepsiburada konuyu çözdü ve mağduriyetimi giderdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnternet alışverişlerinde Hepsiburada'yı tercih etmemdeki sebep zaten satıcı firma sizi mağdur etse bile Hepsiburada konuyu hızlı bir şekilde çözebiliyor."

Hepsiburada Sorumsuzluğu Ve İlgisizliği

1 hafta önce

Hepsiburada 'dan 13 Eylül'de Regal marka TV aldım. Ürün İstanbul'a sevk görünüyor. İlk aldığım gün müşteri hizmetlerini aradım dedim durum böyle yanlış adres görünüyor. Tamam dediler. Operasyon ekibine bilgi verildi. Biz düzelteceğiz. Aradan geçen 13 günde her gün ben aradım 2 kez beni aramadılar. S...

Hepsiburada Anker 325 Powerbank 20000mAh Sipariş İptali

2 hafta önce

Hepsiburada'dan 14 Eylül Per, 13:39'da Anker 325 Powerbank 20000mAh satın aldım. Ben ürün kargoya verildi. Mesajı beklerken, Hepsiburada kendi kafasına göre ürünümü iptal etmiş! 14 Eyl Per, 15:27'de "Üzgünüz, ürününüz hatalı fiyat ile satışa sunulması nedeniyle iptal olmuştur." diye mesaj aldım ve h...

Hepsiburada Anker 325 Powerbank 20000mAh Sipariş İptali

Hepsiburada Premium Üyeliğimin İptali

2 hafta önce

Hepsiburada Premium almıştım, 1 kerelik istediğim ürünü aldım ve bir daha almak istemiyordum, fakat otomatik para çekti. İptal etmek istiyorum. Bilgisayarım yok, telefonumun da hoparlörü bozuk, iptal edemiyorum ve son yemek paramı çekti. Yani başka türlü iptal de olmuyor. Hem Premium üyelik iptali h...

0 Yorum

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır