Hepsiburada Siparişim Ulaşmadı Acil

28 Mart

"Hepsiburada'dan 24 Mart 2023 tarihinde iPhone ® 14 siparişi verdim. Hızlı teslimat olduğu için normalde cuma günü teslim edilecekti. Sisteme göre hafta sonu da Hepsijet ® hizmeti verdiği için teslimatın cumartesi ya da pazar yapılacağını düşündüm. Defalarca alışveriş yaptım ancak pazartesi günü teslimat gerçekleşmedi. Bugün salı olduğundan müşteri hizmetlerini arayarak şikayet kaydı oluşturttum. Ancak hala kargoya bile verilmediği söylendi ve müşteri temsilcileri de takip ettiklerini belirtti. Son aramamda müşteri hizmetleri stokta 8 adet ürün olduğunu söyledi. Ancak ben neden hala ürünü almış değilim ve neden ulaştırılmıyor diye anlam veremiyorum. İptal edip, fiyat farkı ödeyerek başka bir satıcıdan alabilirim. Acil bir çözüm bulunmasını talep ediyorum."

28 Mart 17:18

İptal edip fiyat farkı ödemek istemiyorum sinirden yanlış yazmışım lütfen acil destek olur musunuz

Hepsiburada Logo
28 Mart 16:45
Hepsiburada Logo
28 Mart 18:32

1 ay önce

26 Ağustos 2023 günü Hepsiburada'dan hediye kulaklık ibareli Honor 90 almak için sepete ekledim ve alışverişi tamamladım. Daha sonra siparişlerim bölümüne girince sadece telefonun olduğunu kulaklığın ise olmadığını gördüm ve talep oluşturdum müşteri temsilcisi ile görüştüm 1000 adet ile sınırlı oldu...

2 Yorum

Merhaba senin sorununu çözdüler mi aynı tarihte aynı durum da beni de mağdur ettiler

Fatma

Bekliyorum hala