Aleyna
13 Eylül 08:09

Hepsiburada ve Hepsijet yine asla şaşırtmıyor. Bu kaç oldu? Aynı firmalarla yaşadığım sorun, Kayseri Hepsijet'te ciddi bir sorun var. Ürünler hep kayboluyor. Bunun önüne neden geçmiyorlar, asla anlamıyorum ki gerçekten inanılmaz mağdur ediyorlar. Kimseden yanıt alamıyorum. Tam 8 gündür kargom hareketsiz bekliyor. Faizli tutarıyla 1203 TL tutarımı iade etmiyorlar. Acilen ilgilenilmesini istiyorum. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım.

17 Eylül 11:12

13 Eylül Cuma günü tarafımdan teslim alınan ürünümün hala iadesi yapılmadı ve hareketsiz bekliyor Erciyes dağıtım merkezinde Hepsijet'ten artık para iademin yapılmasını istiyorum! Çok fazla gecikiyor temsilciye bağlanıp kayıt oluşturuyorum kimse ilgilenmiyor kimse

Ek
16 Eylül 14:00

Artık Hepsijet Erciyes dağıtım merkezinin ürünlerimi kaybetmesi ya da çalmasından bıktım her iademe bir şekilde ulaşılamıyor Neyse ki benden aldıkları belli yoksa onu bile yapmayacaklar inanın daha önce de tektaş yüzüğümü böyle yaparak çalınmış dediler hala dönüş yapmadılar bıktım bu durumdan bıktım!

Ek
13 Eylül 08:12 (Şikayetten 3 dakika sonra)
13 Eylül 08:52

Zeynep