Hepsiburada-Regal Çamaşır Makinesi - Paslı Kazan
550görüntüleme
Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada.

Merhaba Barış Bey, Telefon görüşmemize istinaden; Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 964121685 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Bize Sorun” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Destek Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/cozummerkezi/destek-taleplerim Saygılarımızla, Hepsiburada
Hepsiburada'dan aldığım Regal ® marka çamaşır makinesi teknik servis tarafından kuruldu. İlk çamaşırı yıkadıktan sonra kazanın bir bölümünün paslı olduğunu fark ettik ve aynı gün içinde iade talebi oluşturduk. Ancak Hepsiburada tarafından gönderilen kargo yetkilileri makineyi bizim paketlememizi istediği için ürünü gönderemedik. Sonrasında Horoz Lojistik ® firmasını gönderdiler. Ancak firma ürünü almaya gelecekleri zaman ürünün hasarlı olduğuna dair imza atmamız gerektiğini söyledikleri için ve biz de bunu kabul etmediğimiz için ürünü almaya gelmediler. Bu saçmalıklarla koşulsuz iade süreci geçti ve ürünü iade edebilmemiz için bu kez de servis tarafından rapor tutturmamız gerektiğini söylediler. Son olarak tekrar iade talebi oluşturdum ama sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Hepsiburada - Regal - Horoz Lojistik markaları tarafından mağdur edilmiş durumdayız.