Hepsiburada Premium üyesiyim. 28 Şubat'ta bir adet koltuk siparişi verdim ertesi gün firma aradı ve siparişi iptal etmemi istedi. Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım müşteri temsilcisi siparişimi belirtilen tarihte teslim alabileceğimi söyledi. Aradan neredeyse bir ay geçti telefonuma siparişimin iptal edildiği mesajı geldi. Premium hizmet bu mu? Ben bir ay önce aradım neden teslim edilecek dediniz? Kart ekstrem kesildi ve ödedim, Premium hizmet böyleyse normali nasıl? 150 TL puan yüklemişsiniz, ben siparişimin teslim edilmesini istiyorum.
Merhaba,
Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete
dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz.
Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada.
Merhaba Ramazan Bey,
Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Talebinizle ilgili Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde bulunan 639068889 numaralı kayıt üzerinden detaylı bilgilendirme aktarılmıştır.
Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz.
Bu talebinizle ilgili mesajınız varsa, ilgili kayıt numarası üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada
Aradılar ve iptal edilmesi nedeniyle yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Neden iptal etmek için bir ay bekletildiğimi sordum cevap yok. Maalesef ülkemizde Tüketici Hakları'na saygı duyan müşteri memnuniyetine önem veren firma yok. Premium hizmet dedikleri bu kadar.
10/05/2023 Tarihinde Hepsiburada dan çift kredi kartı ile ekran kartı sipariş verdim. Sipariş numaram (992449016) dır. 5 dakika sonra iptal ettim 4 gündür paramın iadesi gelmedi. En kısa zamanda yapılmasını istiyorum. Müşteri hizmetleri ile konuşmama rağmen yardımcı olunmadı.
8 gün önce alışveriş kredisiyle aldığım telefonu Hepsiburada bir hafta geçtikten sonra iptal etti. Şu an ürün Hepsiburada stoklarında bulunmamakta ve başka satıcılarda 3500 TL zamlı olarak satılmakta. Müşteri temsilci aradığında gecikmeden kaynaklı Hepsiburada finans ekiplerinin iptal ettiğini bildi...
Hepsiburada'dan aldığım gram altını yanlış kredi kartıyla aldığım için iptal ettirmek istedim. Ama Hepsiburada canlı destek iptal edemeyeceğini söyledi oysaki daha 10 dakika önce siparişimi vermiştim. Siparişimin iptal edilmesini ve kredi kartıma ücretin iade edilmesini talep ediyorum
Hepsiburada üzerinden aldığım ürünler yanlış fiyat yazıldığı gerekçesiyle iptal edildi. Param da bana değil de sistem üzerinde kredi olarak bir sonraki alışveriş için bloke edildi. Ben ürünü inceledim fiyatını ödedim ve siparişimi verdim. Ticaret tamamlandı. Ancak sonradan iptal etmek hiç yakışmadı ...
Redmi Note 10S 128GB 6GB RAM cihaz aldım 20DAKİKA sonra iptal edildi. Hesabınıza kupon tanımlanacaktır denildi. Ve tanımlanmadı bunun üzerine müşteri ...