Hepsiburada Orijinallik Şüpheli Kulaklık Sorunu
527görüntüleme

Yaşadığım problem ile ilgili şikayet oluşturduktan sonra hızlı bir şekilde iletişime geçtiler, herhangi olumsuz bir durum olursa tekrar iletişime geçeceklerini bildirdiler. Hepsiburada' nın müşteri memnuniyetine önem verdiğini görmek çok güzel, sorunumu bana ızdırap yaşatmadan çözdüler çok teşekkür ediyorum.
Sipariş numarası: 879 219 691 Hepsiburada üzerinden satıcısı m/a bilişim olan Xiaomi Redmi Airdots basic 2 tws kulaklık aldım. Satıcıya özellikle orijinal olup olmadığını sormama ve orijinal diye yanıt almama rağmen replika ürün göndermişler. Ürün elime geçtiğinde kutunun altında bulunan numara ile sorgulama yaptım ve aynı kod ile daha önce 7 kez sorgulama yapıldığını ve kulaklığın silikonlarının altında cmııt ıd olmadığını gördüm ek olarak sol kulaklıktan sürekli rahatsız edici mekanik sesler geliyor. Konu ile ilgili Hepsiburada ile iletişime geçtim ve iade talebi oluşturdular, büyük ihtimalle iade red edilecek bakalım Hepsiburada şaşırtıp müşterinin arkasında duracak mı? Problemim çözüldüğünde şikayetimi güncelleyeceğim.