Hepsiburada Orijinal Olmayan Ürünler

Oral-B Black Edition diş fırçası almıştım. Ürün orijinal değildi. Bu şekilde kullanayım, bu seferlik böyle olsun dedim ama ilk kullanımda bozuldu. Orijinal parası verip de orijinal olmayan ürün almayı kimse istemez. Açılmış olmasına rağmen iade için gönderdim, kabul edildi. Burada Hepsiburada'nın çözüm odaklı olması çok etkili. Bireysel kurulmuş sitelerden alsanız, ürün bile gelmeyebilir. Teşekkürler Hepsiburada ama daha dikkatli satıcı seçilmesi lazım. Bu durumlar hepimizi mağdur ediyor.
101 187 573 sipariş kodu. Oral-B Black Edition diş fırçası aldım. 196 lira ve 1 yıl kullanıyorum. Orijinal olmayan ürün gönderildi. Başlık kısmı çalışmıyor. Orijinal üründe halkalar takılı gelmiyor. Bu ürünün sahtesini yapmışlar bir de bunu satarak insanları mağdur ediyorlar. Hem de orijinali ile aynı paraya. Yarı fiyatına satsalar dersiniz ki kesin orijinal değil. Bu firmaları satıcı olarak barındırarak hem bizi hem kendinizi mağdur ediyorsunuz. Temizlik ürünleri açılınca iade olmaz diyorsunuz. Ne yapalım paramız çöpe mi gitsin? Bir daha alsam 400 liram gitmiş olacak. Ne için? Birisi orijinal diye orijinal olmayan ürün sattığı için. Paramın iadesini istiyorum, tarafıma ayıplı ve orijinal olmayan ürün satılmıştır.