Hepsiburada Ne Sattığını Ne Yaptığını Bilmiyor?
315görüntüleme

Ürün kargolandı yazıyor kargo takip diyorum saçma sapan bir sayfaya gidiyor. Hepsiburada'dan da bu beklenir. Şaşırdım. Ciddiyetlerine.

Akşama kadar aradım sizinde yok ayşe hanım ilgilenecek yok fatma hanım ilgilenecek akşam saat 21:00 olmuş hala ses yok pes doğrusu...

3 Gündür sizinle iletişim içerisindeyim hala bu sorunu neden çözmüyorsunuz sayın Hepsiburada yetkilileri?

Hepsiburada elinde olmayan ürünleri satmaya kalkıyor Hepsiburada'nın son cevabı: Merhaba M**Bey, 399502813 sipariş numaralı Malwarebytes Anti-Malware Premium Ömür Boyu 1 PC Dijital Lisans isimli ürününüzün bilginiz dahilinde, 27.06.2022 tarihinde iade işlemlerini sağladım. Ödemeyi Hepsipay Cüzdanım ile yaptıysanız para iadeniz Cüzdanım hesabına, kredi ya da banka kartı ile yaptıysanız bankanıza 1 iş günü içerisinde yapılır. Cüzdanım hesabına yapılan geri ödemenizi https://www.hepsiburada.com/cuzdanim/ linkindeki “Geri yükle” bölümünü kullanarak kartınıza aktarabilirsiniz. Bankalardan kaynaklı paranın kredi kartınıza geçmesi 2 günü, banka kartınıza geçmesi 8 iş gününü bulabilir. Bankaların geri ödeme süreçleri hakkında detaylı bilgiye web sitemizde https://www.hepsiburada.com/cozummerkezi/sikca-sorulan-sorular-detay/388 bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. Size iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için yeni siparişlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. İyi günler dilerim.

Seçkin Teknoloji & Lotus teknoloji bana Malwarebytes lisans anahtarı göndermiş, N11 Hepsiburada ve diğer mağazalarda satış yapıyorlar... Etkinleştirmek istediğimde aşağıdaki ekran karşınıza çıkıyor. 1 lisansı onlarca kez satmışlar. Pes doğrusu
Hepsiburada 399 502 813 numaralı sipariş no ile Malwarebytes Anti-Malware Premium Ömür Boyu 1 PC Dijital Lisans siparişi verdim. Fakat ne böyle bir ürün ne de böyle bir satıcı mevcut. Müşteri hizmetlerini arıyorum satıcı firmayla görüşüyoruz diyorlar fakat sonuç yok.Hepsiburada.com hiçbir şeyden haberi yok. Ne yaptığını bilmiyor. Bana çok güven vermiyor. Mağdur oldum. Asılsız firmalarla çalışıyorlar. Hepsi buradaya hiç yakışmıyor?
Hepsiburada S** Teknoloji f** e** u** adlı satıcıdan 399 502 813 numaralı sipariş no ile Malwarebytes Anti-Malware Premium Ömür Boyu 1 PC Dijital Lisans siparişi verdim. Kargolandı yazıyor kargo takip diyorum yabancı bir siteye yönlendiriyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum satıcı firmayla görüşüyoruz diyorlar fakat sonuç yok.Hepsiburada.com hiçbir şeyden haberi yok. Ne yaptığını bilmiyor. Bana çok güven vermiyor. Mağdur oldum. Asılsız firmalarla çalışıyorlar. Sorunun bir an önce çözülmesini bekliyorum