Hepsiburada Müşterisini Mağdur Ediyor
520görüntüleme

Kaç gün oldu hâlâ çözüm yok. Hepsiburada müşteri hizmetlerini defalarca aradım. Kargo şirketi biz ürünü teslim etmedik diyor. Kargo şirketi diyor ki bizde kamera kayıtları var ürün sağlam bir şekilde iade çıkışı olmuş. Satıcı ürünü alıp 3 gün bekledikten sonra kutunun içi boş diyor kendi acentasına rapor tutanak tanzim dahi tutturmadan boş kutuyu tekrar bana yolluyor. Ancak elime dahi geçmeyen üründen ben mağdur olup para iadem gerçekleşmiyor. Gereken hukuki yollara başvuracağım.
Hepsiburada'dan aldığım ürünü elime geçmeden iade ettim. Ancak satıcı ürünün içinden çıkmadığı gerekçesiyle iadeyi reddetti. Hepsiburada'yı aradım talep açtılar ancak gereği yapılmıyor. Satıcı ürünü tekrar bana boş bir şekilde yolluyor. Aras Kargo ® acentasına gittiğimde yetkililer ürünü bana teslim etmeden iade gittiğini görüntülerde kargo poşetinin açılmadan sağlam bir şekilde iade olduğunu izletti ve bu görüntüleri WhatsApp ®'tan Hepsiburada'ya da attım. Aras Kargo acentası yolda aktarmada ya da satıcı kaynaklı sorun olduğunu konunun benimle bir alakası olmadığını iletti.
Aras Kargo ayrıca sorunun satıcı ve acentası arasında olduğunu satıcının kargo yetkililerine tanzim rapor tutmadığını ve kargoyu 3 gün önce teslim aldığını iletti. Hepsiburada olarak bu konuyu sizin araştırmanız gerekiyorken ben araştırıyorum ve hâlâ ücret iadem gerçekleşmiyor. Müşteri hizmetleri hiçbir şey yapmıyor kaç gün oldu. Bir daha efsane kulübü üyesi olmama rağmen Hepsiburada ile işim olmaz. Konuyu yargıya kadar taşıyacağım.