Hepsiburada Müşterilerinin İhtiyaçlarını Kargo Firmalarının Keyfine Bırakıyor
586görüntüleme

Herhangi bir gelişme yok. Şu an için hava ve yol şartları kötü diyebiliriz. Kargo firmasından şu sorunun cevabını isteyebilir misiniz. 7 ocakta dağıtım şubesine ulaşan ürün, 18 ocakta kar yağışı öngörülmesine rağmen neden normal teslim süresinde getirilmemiş? Normal teslimat günü 13 Ocak idi.
Herhangi bir gelişme yok? Havalar düzeldi, yollar açıldı.
Hiçbir gelişme sağlanamadı. Hep sabır bekliyorlar. Bugün sipariş üzerinden tam 29 gün geçti. Horoz Lojistik'in keyfine kaldık. Kargo firması sürekli giriş çıkış yaparak dağıtıma hareket varmış gibi gösteriyor ve Hepsiburada tepkisiz kalıyor.
5 ocakta Hepsiburada'dan satın aldığım ürün 6 ocakta Horoz Lojistik ®'e teslim edilmiş ; 7 ocakta dağıtım birimine ulaştı ancak Düzce Şubesi dağıtım yapmıyor. 10 Ocak ve 17 ocakta yeni giriş olarak kayıt açtılar. 11 gündür Düzcede bekletiyorlar. Yeni giriş gösterdikleri için dağıtım gecikmiş görünmüyor ve Hepsiburada firmasından paramı talep edemiyorum. Getirmeyecekseniz paramızı olsun oyalamayın.
5 ocakta 2199 TL'ye süper fırsat adı altında satışa sunulup sipariş ettiğim bulaşık makinesi 34 gün süresince teslim edilmedi. Sonrasında defalarca iade istemiyorum dememe rağmen, isteğim dışında 8 Şubat'ta iptal edildi ve 3889 TL den yeniden satışa konuldu.
Ürünü 70 yaş üstü annem için aldım, 1 ay mağdur edildik, kredi kartı limitim dolduğu için yeni ürün satın alamadım ve sonunda 1690 TL fark oluştu. Maddi, manevi mağduriyet yaşadım ve firmanın umurumda değil.
6 ocakta sipariş ettiğim ürün 7 ocakta dağıtım şubesine teslim edildi. 13 Ocak normal teslimat tarihi idi ama 29 gündür ürün tarafıma ulaştırılmadı. Kargo firması olan Horoz Lojistik ne dese inanıyorlar. Kargocular sistemlerine sürekli sürekli giriş çıkış işleyerek üründe hareket varmış gibi gösteriyorlar. Hepsiburada hep bizden sabır bekliyor. Başka da yapabildikleri bir şey yok.