Hepsiburada'dan yaptığım 958 698 520 numaralı siparişim, aradan 4 gün geçmesine rağmen hala kargoya verilmedi. Satıcıya mesaj atıyorum günlerdir dönen yok. Ürün ortada yok. Satıcı ortada yok. Hepsiburada'nın haberi yok.
Çok kötü bir müşteri hizmetleri var. Çıkan sayfada canlı operatöre bağlanmak istiyorum, bir seçenek arıyorum, müşteriyi hiçbir şekilde canlı operatöre bağlamamak üzerine özellikle uğraşmışlar. Çıkan bot size tekdüze cevaplar vermekten başka hiçbir işe yaramıyor ve sorunu çözmüyor.
Alt tarafı canlı operatöre bağlanıp satıcıya ulaşacak ve siparişin neden kargoya verilmediğini öğrenerek müşteriye dönecekler. Bunu yapmamak için kırk takla atmışlar. O zaman oraya niye müşteri hizmetleri koyuyorsunuz?
Belirlenen kargoya verme tarihi geçmiş, orada kargo tarihi tahminidir duruma göre değişir yazıyor. Yani siz paranızı verin bekleyin, belki yollarız, belki yollamayız, aceleniz varsa da bize ne demişler.
Ne Hepsiburada'nın satıcıya, ne de sizin Hepsiburada'ya bir yaptırımınız olabiliyor. Ama ben yapacağımı biliyorum, bundan sonra kendileriyle ilişiğimi keseceğim, müşteri hizmetleri çok daha iyi çalışan malum rakipleri var, onu kullanmaya devam.
0 Yorum