Hepsiburada Kusurlu Xiaomi Robot Süpürgeyi Kabul Etmiyor

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada.

Merhaba Esra Hanım, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 130039805 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/cozummerkezi/soru-taleplerim Saygılarımızla, Hepsiburada
Hepsiburada'dan Xiaomi ® marka robot süpürge aldım. Ürünü 7-8 ay kadar kullandım. Sonra birden çalışmamaya başladı. Hepsiburada ile iletişime geçtim, ürünü servise gönderdim. "Üründe arıza bulunamamıştır. Güncelleştirme yüklenmiştir"yazısıyla geri geldi. Ürün kullanılamıyordu ve tekrar iletişime geçtim. Yine gönderdim. Yine "Ürün test edildi, üründe sıkıntı yoktur" diyerek geri gönderildi. Tabii ki ürün hala çalışmıyordu ve tekrar iletişime geçtim ve bu sefer ürünün yenisi ile değiştirilmesini istedim. İade istemediğimi ancak güncel fiyatlar üzerinden iade kabul edeceğimi belirttim. Ürünü servise gönderdim. Ne hikmetse, uono isimli servis, bu sefer "müşteri hatası" bulmuş. Anakarta su kaçmışmış. Benden 3000 küsur lira para istiyorlar. Bu arada bu süreçte ürün hiç kullanılmadı. Su da görmedi. Bu süreçte, evden çok serviste kalan ürüne suyu kendileri mi kaçırdı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ayrıca, ilk iki seferde bunu anlayamayan firma, değişim isteyince mi keşfetti bunu? Koskoca zannettiğimiz Hepsiburada ürün değişimi ya da güncel fiyat üzerinden iade yapmamak için böyle oyunlara mi ihtiyaç duyuyor? Ben ürünü alırken, satıcı Hepsiburada diye güvenip almıştım. Hata etmişim. Şikayetçiyim.
Hepsiburada'dan Xiaomi marka robot süpürge aldım. Ürünü 7-8 ay kadar kullandım. Sonra birden çalışmamaya başladı. Hepsiburada ile iletişime geçtim, ürünü servise gönderdim. "Üründe arıza bulunamamıştır. Güncelleştirme yüklenmiştir"yazısıyla geri geldi. Ürün kullanılamıyordu ve tekrar iletişime geçtim. Yine gönderdim. Yine Hepsiburada'dan Xiaomi marka robot süpürge aldım. Ürünü 7-8 ay kadar kullandım. Sonra birden çalışmamaya başladı. Hepsiburada ile iletişime geçtim, ürünü servise gönderdim. "Üründe arıza bulunamamıştır. Güncelleştirme yüklenmiştir"yazısıyla geri geldi. Ürün kullanılamıyordu ve tekrar iletişime geçtim. Yine gönderdim. Yine "Ürün test edildi, üründe sıkıntı yoktur" diyerek geri gönderildi. Tabii ki ürün hala çalışmıyordu ve tekrar iletişime geçtim ve bu sefer ürünün yenisi ile değiştirilmesini istedim. İade istemediğimi ancak güncel fiyatlar üzerinden iade kabul edeceğimi belirttim. Ürünü servise gönderdim. Ne hikmetse, uono isimli servis, bu sefer "müşteri hatası" bulmuş. Anakarta su kaçmışmış. Benden 3000 küsur lira para istiyorlar. Bu arada bu süreçte ürün hiç kullanılmadı. Su da görmedi. Bu süreçte, evden çok serviste kalan ürüne suyu kendileri mi kaçırdı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ayrıca, ilk iki seferde bunu anlayamayan firma, değişim isteyince mi keşfetti bunu? Koskoca zannettiğimiz Hepsiburada ürün değişimi ya da güncel fiyat üzerinden iade yapmamak için böyle oyunlara mi ihtiyaç duyuyor? Ben ürünü alırken, satıcı Hepsiburada diye güvenip almıştım. Hata etmişim. Şikayetçiyim. Ürün test edildi, üründe sıkıntı yoktur" diyerek geri gönderildi. Tabii ki ürün hala çalışmıyordu ve tekrar iletişime geçtim ve bu sefer ürünün yenisi ile değiştirilmesini istedim. İade istemediğimi ancak güncel fiyatlar üzerinden iade kabul edeceğimi belirttim. Ürünü servise gönderdim. Ne hikmetse, uono isimli servis, bu sefer "müşteri hatası" bulmuş. Anakarta su kaçmışmış. Benden 3000 küsur lira para istiyorlar. Bu arada bu süreçte ürün hiç kullanılmadı. Su da görmedi. Bu süreçte, evden çok serviste kalan ürüne suyu kendileri mi kaçırdı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ayrıca, ilk iki seferde bunu anlayamayan firma, değişim isteyince mi keşfetti bunu? Koskoca zannettiğimiz Hepsiburada ürün değişimi ya da güncel fiyat üzerinden iade yapmamak için böyle oyunlara mi ihtiyaç duyuyor? Ben ürünü alırken, satıcı Hepsiburada diye güvenip almıştım. Hata etmişim. Şikayetçiyim.