Hepsiburada platformu üzerinden 5950 liralık Philips ® HD9650/90 XXL Avance Collection Airfryer Fritöz aldım kargoyu açtım kırık ürün göndermişler. 1 haftadır kargoyu bekliyorum üzerine ürünün kırık çıkması tam bir hayal kırıklığı. İnsanın morali bozuluyor.
Merhaba,
Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete
dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz.
Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada.
Merhaba Mehmet Beşir Bey,
Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır.
Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Çözüm Merkezi” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada
Hepsiburada'dan 19.09.2021 Tarihinde (sipariş no : 471499968) Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat aldık. Ürünü eşim yaklaşık 1,5 sene kullandıktan sonra ekran üzerinde bir çizgi oluştu ve kendi kendine kapanma problemi yaşadık. Garanti kapsamında Hepsiburada ile iletişime geçtik. Bize kargo numarası gö...
Hepsiburada platformu üzerinden English Home adlı satıcıdan almış olduğum iki kişilik fincan takımı elime kırık olarak ulaştı. Kırık olarak elime ulaş...
Yanlış kartla verdiğim siparişi hemen iptal etmek istedim 3 siparişte birini iptal ettim 2 tanesi iptal butonunu kapatmış hemen destek birimini aradım...