Hepsiburada Kargom Onlara Ulaşalı 14 Olmasına Rağmen İademi Yatırmıyor

22 Eylül

17 Ağustos tarihinde Hepsiburada'dan Grundig ® süpürge aldık. 28 Ağustos tarihinde teslim aldık ve 1 hafta sonra kapalı kutu olarak iade talebi açtık. Kurumsal olduğu için talep esnasından iade faturası istendi onu da düzenledik yükledik. Hepsiburada iade kodunu iletti ve anlaşmalı kargoya kod ile birlikte ürünü bıraktık. İade ellerine ulaşalı bugün 14 gün oluyor yani yasal haklarının son günü ama hala para yok ortada. Hepsiburada'yı arıyorum bana Grundig ile görüşün diyor. Kardeşim ben Grundig ile görüşmek istesem Grundig sitesinden alırım ürünü. 2 ayrı hesaptan aldığımız 2 aynı ürün için hala iade bekliyoruz. Yeter artık verin ücret iademizi.

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 dk 38 sn
Hepsiburada Logo
22 Eylül 13:40
22 Eylül 13:51

1 gün daha beklemek istemiyorum. 2 haftadır bu konuyla ilgilenmekten psikolojim bozuldu. Yeter artık!

Hepsiburada Logo
22 Eylül 15:49

Hepsiburada Ücreti Ödemediler Ürün Kayıp

Hüseyin
2 hafta önce

Hepsiburada'dan almış olduğum Grundig marka kablosuz hoparlörün ses gücü düşük olduğu için iade ettim. Ekim ayının 26'sında Yurtiçi Kargo'ya 439904893 numaralı paketi teslim etmeme rağmen iadem yapılmadı. 22 günde ne hoparlör var ne de ücret iadesi. Hepsiburada gerçekten pişmanlık olmuş.

Hepsiburada'dan Aldığım Ürün Yanlış Ürün Gönderdi!

26 Haziran

Evet, öncelikle Şikayetvar ekibine kolaylıklar diliyorum. Hepsiburada üzerinden 10 Haziran Cumartesi günü Grundig Türkiye satıcısından 7 çekmeceli derin dondurucu aldık. Ürün Grundig ile görüştük ürünü almadan önce bu ürünün tarafımıza kurban bayramı öncesi gönderilip gönderilemeyeceğini sorduk. Çün...

Hepsiburada'dan Aldığım Ürün Yanlış Ürün Gönderdi!

Hepsiburada Siparişimi 2 Gün Sonra Gerekçe Sunmadan İptal Etti

Bayram
13 Mayıs

Hepsiburada üzerinden 09.06.2023 Grundig şarjlı dik süpürge siparişi verdim. Aradan 2 gün geçtikten sonra hiçbir gerekçe sunmadan ürünü iptal ettiler. Müşteri hizmetleri ile görüştüm neden iptal edildiği ile ilgili yine sağlıklı bir cevap alamadım. 6502 sayılı tüketici kanununa göre satın alma sözl...

Hepsiburada Sorumsuzluğu Ürünümü İptal Etti

Erhan
15 Şubat

13 şubatta Hepsiburada üzerinden 640 945 809 sipariş numarası ile Grundig HD 4880 2400 Watt İyonik Saç Kurutma Makinesi aldım fakat teslim edilmedi ürün şehrime geldiği halde nasıl teslim edilemiyor? Üstelik ücret iadesi de sağlanmadı bu durumda mağdur edildim.

0 Yorum

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır