26 Eylül
Meltem'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı iletişim ve çözüm odaklı olmanız halen tercih sebebimdır. Henüz çözümlenemeyen bir sorunum olmadıysa bunun sebebi de sadece müşteri odaklı calısmanızdır. Tekrar teşekkürler”

Hepsiburada da bugün 10 kitap 100 TL adında bir kampanya yapıldı bende kitap okumayı çok seven kızıma doğum günü hediyesi olarak 10 kitap seçtim ve aldım. Saatler sonra siparişim de gecen 10 kitabın 8'inin iade edildiği mesajları bir bir gelmeye başladı. Bunu kabul edemiyorum bu sıralar çok sık yasamaya başladım bu iade edildi olayını. Zaman her şeyin fahiş fiyatlarla satıldığı ve ne yazık ki indirim kovaladığımız bir zaman. Bu yapılan sadece müşteriyi mağdur etmektir, kitaplarımı istiyorum. Yıllarca trend... Dan alışveriş yaptım oraya rağbetim in bitmesinin sebebi bu durumdu. Her durumda müşterinin mağdur edilmesiydi. Şimdi aynı şeyi hb da yasatıyor. Hakkımı istiyorum

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 dk 22 sn
Hepsiburada Logo
26 Eylül 21:00
Hepsiburada Logo
27 Eylül 12:30
27 Eylül 12:42

Arayıp iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim. Ödediğim kitap parası miktarınca alt limitsiz kupon yatırılmıs. En azından müşteri memnuniyeti odaklı olmanız tatmin edıcı. Yeniden teşekkürler

29 Eylül 21:18

Hepsiburada ''Kolay İade'' Yalanı

2 saat önce

13.11.2023 tarihinde dev indirim, büyük indirim vaadiyle pazarlanan bir ürün sipariş ettim. Sipariş numarası: 243270570. Ürünü 3299 TL'ye aldım. Bu firma ürünü daha sonra fiyatı peyder pey indirmeye başladı. Önce 2999 TL sonra 2799 TL oldu. 2999 olduğunda aradım ya iade edip tekrar alacağımı ya da a...

Hepsiburada ''Kolay İade'' Yalanı

Şafak
26 Mayıs

Herkese merhaba Hepsiburada üzerinden satıcısı Hepsiburada olan Bosch gbh 18v 28 Akülü kırıcı matkap aldım. Ürünün fiyatı 6.500 TL di fakat aldığım gece Bosch ürünlerinde %10 indirim vardı 5.850 TL'ye düşmüştü bende daha önce ürünü almayı düşünüyordum indirimde olunca aldım. Benim sorunum ürünün al...

0 Yorum

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır