Hepsiburada Kafasına Göre İş Yapıyor ve Durumu Örtbas Etmeye Çalışıyor
564görüntüleme

Hepsijet SMS'leri

- Ekleme Bugün saat 18.50 de Hepsiburada çözüm biriminden aradılar buradaki şikayetime istinaden, bayanın bana dediği şey paranız iade edildi, mevzu bahis benim paramın iade edilmesi değil o zaten benim hakkım ve de ürün için 200 TL hediye çeki vermeyi teklif ettiler siz insanları insan yerine koymuyorsunuz dalga geçiyorsunuz sanırım, arada 600 TL fiyat farkı var ve ben ortalama 1 aydır mağdurum cidden yazıklar olsun.

-ekleme ürünü almam için hediye çeki verildi ürünü ilk aldığım fiyattan aldım tabii ki mağdur oldum bunu telafi etmediler, kısacası tekrar ürünü aldım daha bakma fırsatım olmadı
Sipariş Numarası: 628 348 094 - 22.04.2022 tarihinde sipariş vermiş olduğum TCL Move Audio S6000 adlı kulaklık elime kullanılmış bir şekilde ulaştı işin en dikkat çeken tarafı ise kapalı kutu geldi ürün bende değişim için talep oluşturdum gönderdim yeni ürün geldi hemen bakmaya fırsatım olmadı baktığımda ise içinde tozlar ve kir vardı 2. Defa aynı durumu yaşadım ve bu da sıfır kapalı kutuydu neyse yine değişim talebi oluşturdum ve ürünü hepsimat noktasına bıraktım, hepsimat noktası ürünü bir başka kargoya teslim etmiş bu ayrı sorumsuzluk daha sonra Hepsijet ® mesaj atıyor ürününüzü teslim alamadık yarın yine uğrayacağız diye aldırmadım mesaja sonuç olarak benden çıktı ürün hepsimat noktasında yarın oldu Hepsijet aradı hepsimat noktasında sizin ürün yok dedi dükkan sahibine verdi dedim ürünü size bıraktım sordu nasıl bir şeydi küçük bir şeydi dedim pakette biz onu verdik ya dedi kapandı telefon yüzüme sonra Hepsijet bir başka sefere aradı ürünü aldık vs tabi bu süreçte ilk Hepsijet ürünü teslim alamadığı için benim değişim talebim iptal oldu Hepsijet'te tekrar talep oluşturun dedi.
Bende talep oluşturamıyorum dedim günü geçmişti çünkü dedi tamam biz firmayla iletişime geçeceğiz dedim tamam kapattık bugünde kargom teslim edilmiş ve cüzdanıma para iadesi yapıldı ben hiçbir zaman iade talebinde bulunmadım değişimde bulundum isteğim dışı işlem yapılıyor yaptıkları hataları kapatmaya, mağduriyetimi görmemeye çalışıyorlar ve de Hepsiburada galiba mağduriyet için bedava bir şekilde aynı kulaklığı benim için sipariş vermiş sonra firma iptal etmiş ben şikayetçiyim. Bugün 23.05.2022 1 ay doldu sizin yüzünüze ben halen uğraşıyorum. Yazıklar olsun. Hakem Heyeti'ne başvuracağım.