22 Mart

19 Mart 2023 tarihinde Hepsiburada'dan Atasun Optik ® satıcından Police marka gözlük siparişi verdim. Ancak 21 Mart 2023'te, sözde fiyat hatası nedeniyle siparişim iptal edildi. Dün aynı fiyat üzerinden ürün tekrar stoklara girdi, ancak fiyat hatası yüzünden mağdur edildiğim için bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum. Lütfen gerçek bir yetkili benimle iletişime geçsin ve bu sorun çözülsün.

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 21 dk 16 sn
Hepsiburada Logo
22 Mart 15:55
Hepsiburada Logo
22 Mart 17:00
22 Mart 17:02

Sorunum hiçbiri şekilde çözümlenmedi mağdur etmeye devam ediyor Hepsiburada!

23 Mart

Hepsiburada Atasun Optik satıcısı üzerinden Police marka gözlük satın aldım. Kargoya verilecek perşembe bilgisi geldiği halde siparişim fiyat güncellemesi sebebiyle iptal edildi. Tüketici Hakları'na göre bana bu ürünü göndermek mecburiyetindeler. Hatanızı telafi edeceğinizi ümit ediyorum

31 Temmuz
"Şikayetimin üzerinden 1 saat geçmişken arayıp ilgilendiler. Satıcı firmayla da sorunu hallettik ve hediye çekiyle de küçük bir guzellik yaptılar. Çok teşekkürler Hepsiburada"

21 Mart

303050481 ve 742475651 numaralı Hepsiburada siparişimde bulunan Atasun göndericili Police SPL772 584P 58*16*145 erkek güneş gözlüğü hatalı satış fiyatıyla sunulduğu için iptal edildi. Daha sonra yayından kaldırıldı kargo hazırlanıyor denip iptal edildi ama bazılarına kargoya verilmiş simdi tekrar ay...

4 Yorum

Okan

Ben tüketici hakem heyetime taşımayı düşünüyorum

Mantıklı ben de düşünüyorum

Okan

Merhaba size çözüm önerileri ne oldu acaba?

Metin

Hiçbir şey olmadı sadece özür diledi arayan hanımefendi

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı