Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada İndirim Uygulanmayan Sipariş Ve İptal Engeli

Hepsiburada İndirim Uygulanmayan Sipariş Ve İptal Engeli
23 Kasım 2024 09:59

22 Kasım 2024 tarihinde bana gönderilen 400 TL indirim kuponunu kullanmak için Hepsiburada.com uygulaması üzerinden sipariş verdim. Vade farkıyla 12 taksite böldürdüm. Anında sipariş detayını incelediğimde 400 TL indirimin düşmediğini fark ettim ve siparişi iptal etmek istedim. Ancak bu satıcıda ürün hazırlık aşamasındayken iptal edilemez uyarısı aldım. Derhal müşteri temsilcisini aradım. Siparişi iptal etmek istiyorum, dedim. Hepsiburada.com müşteri temsilcileri hiçbir uyarı olmamasına rağmen "bu satıcıdan ürün hazırlık aşamasındayken siparişi iptal edemeyiz" yanıtını aldım. Ben de "hem 400 TL indirimi uygulamayıp üstüne de yasal hakkım olmasına rağmen siparişi iptal etmemelerinin beni mağdur ettiğini derhal siparişi iptal etmek istediğimi söylediğim halde defalarca ve her defasında farklı müşteri temsilcisinden aynı yanıtı aldım. Ürünler size gelsin, siz teslim almayın, sadece bu şekilde iade edebilirsiniz, dediler. Parasını peşin alıp iadeyi 12 ayda gerçekleştiren Hepsiburada.com şirketi beni mağdur etmiş ve haksız kazanç elde etmiştir. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

23 Kasım 2024 10:07 (Şikayetten 7 dakika sonra)

23 Kasım 2024 10:22

Bu cümleleri görüşme yaptığım tüm müşteri temsilcileri de söyledi ama sonuç hayal kırıklığı

26 Kasım 2024 14:02

Merhaba Mustafa Bey, Siparişinizde yer alan ürünleriniz tarafınıza 25.11.2024 tarihinde teslim edilmiş olarak görünmektedir. Dilerseniz “Hesabım - Siparişlerim - İade ve diğer talepler " adımlarını izleyerek iade talebinde bulunabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra size verilecek kodla ürünü 14 gün içinde çıkan kargo firması ile ücretsiz gönderebilirsiniz. Ürün satıcı firmaya teslim edildikten sonra 2 iş günü içerisinde incelenerek işlemleriniz sonuçlanacaktır. Saygılarımızla, Hepsiburada

23 Mayıs 2024 09:31
Hepsiburada İptal İşlemi Gerçekleştirmiyor.

15 Ekim 2024 19:55

09 Aralık 2023 10:41
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Siparişin İadesi Ve Kupon Kaybı Sorunu

09 Mayıs 20:36
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 13:25
Hepsiburada Nedensiz Sipariş İptali