Hepsiburada İadem Ret Ediliyor
581görüntüleme

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada.

Merhaba Fatih Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Öncelikle yaşanan durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 420218755 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Çözüm Merkezi” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Destek Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/cozummerkezi/destek-taleplerim Saygılarımızla, Hepsiburada
644 390 730 numaralı satıcısı Hepsiburada olan choetech kablosuz 15w hızlı şarj araç tutucu t521-f siparişimi ürüne ihtiyacım kalmadığı için Hepsiburada'nın verdiği Aras Kargo ® iade kodu ile ithalatçı firma olan sanal iletişim ® teknoloji ürünleri ( sanal bt ) gönderdim ürünün kutusunu dahi açmadım güvenlik bantları dahi üzerinde ama ürünün kutusu kargoda hasar görmüş ben ürünü Hepsiburada'nın kargo kutusu ile sapasağlam yolladım ürün iadesini ret ediyorlar firmaya soruyorum ürünün kargo kutusunu açarken video kaydı var mı yok diyorlar. Ürünü kargodan teslim alırken kargocunun yanında kontrol edip durum tespit tutanağı tutuldu mu diye soruyorum yok diyorlar hasar tespit tutanağı da yok hiçbir şey yok ürün satıcısı Hepsiburada iade kargo Hepsiburada depoya iade gitse orada kamera kaydı olur ithalatçı firmaya yönlendirdiler. Hiçbir kayıt tutanak yok ben ne bileyim benim yolladığım ürün olup olmadığını veya orada başına bir iş gelmediğini o ürün bana öyle gelse kargocunun yanında niye kontrol etmedin tutanak tutturmadın diye bin dereden su getirirsiniz. Adaletli olun lütfen sorunumu çözün.
İyi günler 644 390 730 numaralı satıcısı Hepsiburada olan Choetech Kablosuz 15W Hızlı Şarj Araç Tutucu T521-F siparişimi ürüne ihtiyacım kalmadığı için Hepsiburada'nın verdiği Aras Kargo iade kodu ile ithalatçı firma olan sanal iletişim teknoloji ürünleri ( sanal bt ) gönderdim ürünün kutusunu dahi açmadım güvenlik bantları dahi üzerinde ama ürünün kutusu kargoda hasar görmüş ben ürünü Hepsiburada nın kargo kutusu ile sapasağlam yolladım ürün iadesini red ediyorlar firmaya soruyorum ürünün kargo kutusunu açarken video kaydı var mı yok diyorlar ürünü kargodan teslim alırken kargocunun yanında kontrol edip durum tespit tutanağı tutuldu mu diye soruyorum yok diyorlar hasar tespit tutanağı da yok hiçbir şey yok ürün satıcısı Hepsiburada iade kargo Hepsiburada depoya iade gitse orada kamera kaydı olur ithalatçı firmaya yönlendirdiler hiçbir kayıt tutanak yok ben ne bileyim benim yolladığım ürün olup olmadığını veya orada başına bir iş gelmediğini o ürün bana öyle gelse kargocunun yanında niye kontrol etmedin tutanak tutturmadın diye bin dereden su getirirsiniz adaletli olun lütfen sorunumu çözün