Hepsiburada'dan Siparişimin içeriğinde 2 adet sipariş vardı iptal etmek için 1 kod verildi ama sadece 1 iptal edildi. Satıcıda bana sormadan yazar kasa pos cihazına kurulum yapıp bana gönderdi. İade ettim Hepsiburada ilk kabul etti ama hala ürün bana iade olmadı
Merhaba,
Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete
dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz.
Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada.
Merhaba Sinem Hanım,
Sizi aradık ancak hattınız meşgul olduğu için ulaşamadık,
Talebiniz hakkında Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 874288307 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır
Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Çözüm Merkezi” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz.
İlgili kayıt sürecini mobil uygulamadan takip etmek isterseniz “Hesabım-Destek Taleplerim” adımlarını izleyebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada
Evet arandım aramanız sadece satış temsilcisi ile görüşmekten yine aynı konular üzerinden konuşmaktan ibaretti benim onayım olmadan yapılan cihaz kurulumu ve iki ürünün sadece 1 ni iptal etmiş sistem demekle 2850 TL mi çöpe atmamı istiyorsunuz teşekkürler
Ayrıca 2 adet ürüne 1 sipariş kodu oluşturup bu kod üzerinden alım yaparken 2 ödemeyi alıp iptal ederken tek ürünü iptal edip sonrasında sistem bazen ikisini iptal etmiyor cevabını kabul etmiyorum.
Hepsiburada firmasından satın aldığım diş macunu orijinalliği şüpheli çıktı. İademi satıcı firma kabul etmiyor Hepsiburada konu ile ilgilenmiyor geri dönüş sağlamıyor. Kimse sağlığımla oynayamaz. Hepsiburada sipariş numaram 214584648. Konu ile ilgili dava açacağım iademi kabul etmezlerse.
Tüm ekran fotoğraflarını paylaşıp yapılan haksızlığı siz tüketicilerin bilgisine sunuyorum. 19 Şubat tarihinde 634 411 586 sipariş numaralı Alcatel 1066G telefonu 699 TL. Ye aldım. 21 Şubat tarihinde aynı telefonu 854 714 991 sipariş numarasıyla 599 TL. Ye aldım. Bunları alma sebebim birisi anneme d...
17 Mart 2023 saat 10.30 da verdiğim 627653640 numaralı siparişimi saat 10.54 de iptal ettim. Para iadem yapılmadı. Hepsiburada web sayfasındaki çözüm merkezinden İptal ve iade / değişim sayfasını seçiyorum. İade / iptal ettiğim bir ürünün para iadesi nasıl yapılır? Seçiyorum. Sipariş ürünü seçiyorum...
Yeni eve taşınacağım için 20 Ocak 2023 tarihinde Hepsiburada.com üzerinden Grundig gsnd 6384 s 580 litre buzdolabı satın aldım (sipariş no : 674 362 449) buzdolabını ailemin evine teslim ettirdim taşınacağım zaman alırım düşüncesi ile. Taşınma işim uzadı ve şu an yeni evimin mutfağına bu buzdolabı s...