Hepsiburada Hatalı Ürünü İade Almıyor.

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada.

Merhaba Hatice Hanım, Talebinizle ilgili görüşme sağlamak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 432723786 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Çözüm Merkezi” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/cozummerkezi/soru-taleplerim Saygılarımızla, Hepsiburada
Hepsiburada'dan Tefal ® L15392 Ingenio Titanyum 1X simplecook Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parçayı aldım. Tencerelerden iki tanesi bariz bir şekilde yamuk çıktı ve kapakları da kapanmıyor. Ürün için iade talebinde bulunup teslim ettim. Fakat satıcı (bhr Teknoloji) hata yok diyerek ürünü tekrar bana kargoladı. Sebep olarak da kutuyu açmış olmam söylendi. Kutuyu açmadan ürünün ayıplı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Ürünün hatalı olduğu çok net belli iken iade neden yapılmıyor? Hepsiburada, müşteri hizmetleri ile defalarca görüşmeme rağmen neden yardımcı olmuyor? Bana söylenen tek şey ürünü tekrar iade etmem. Bu nereye kadar böyle devam edecek? Acilen ürünün iadesini ve paramın iade edilmesini talep ediyorum. Aksi halde farklı yollardan hakkımı arayacağım.