Hepsiburada Hasarlı Ve Ayıplı Ürün
678görüntüleme

18.01.2022 beri talep yapıyorum zaten sizde alıyorsunuz bu talebi çok komik değil bu inanın basit bir şey de değil bu günlerdir geldi mi gitti mi diye düşünmekten yinemi olmadı diye hüsrana uğramaktan kahroldum artık.

Bakın aramayın ulaşamazsınız cevap veremem işteyim çalışıyorum kargo adresi olarak dahi ben babamların adresini verdim kargoyu almak için 40 km yol kat ediyorum alıp eve getiriyorum bir umut artık ne yapayım size pembe hat çekip nerede yatıp kalktığımı yazayım be insanlar ben işim gereği aradığınızda açamaya bilirim gönderi geldiğinde alamaya bilirim bu yüzden adres olarak farklı adres girdim ne yapayım ne diyeyim size anlamadım yaşlı insanlar zili duymaya bilirler namaz kılıyor ola bilirler... Artık öyle safhaya geldim ki 11 gündür her yerde herkese sizi anlatıyorum her yerde sizi konuşuyorum nasıl işe yaramaz vurdumduymaz kapısından dahi geçilmiycek... Çözüm falan üretmeyin sizler o gelen kargo ları gördünüzmü siz hiç işte onlara bakın çözüm üretin koskoca Hepsiburada işte o kadar kocaman değil siniz 1m havalı poşetten kaçıp müşterilerine hasarlı kusurlu ürün gönderip mağdur edip mahsur bırakıp 11 gün boyunca ızdırap çektirip uğtaştırıp parasını rehin alan sonrada aradık ulaşamadık. Geldik yoktunuz... O ürünü sen 2 defa paramparça nasıl getirip 11 gün boyunca bir teslimatı nasıl yapmayı başaramadın sen onun izahını yap bana. Hepsiburada
Sipariş ettiğim ürün paramparça geldi. Kargolama sıfır elektronik malzeme sert plastik ne gönderen ne getiren özen göstermiş değişim istedim. Ürünü lütfen sarın sarmalayın diye defalarca ikaz ettim yeniden paramparça geldi. İade istedim. Kargo kapıya gelip beklemeyip gidiyor 18.01.2022 den beri bununla uğraşıyorum işimi gücümü bıraktım.
Sipariş ettiğim ürün paramparça geldi. Kargolama sıfır elektronik malzeme sert plastik ne gönderen ne getiren özen göstermiş değişim istedim. Ürünü lütfen sarın sarmalayın diye defalarca ikaz ettim yeniden paramparça geldi. İade istedim. Kargo kapıya gelip beklemeyip gidiyor 18.01.2022 den beri bununla uğraşıyorum kolay iade altında iade yaptım işkence ye dönüştü bir de üstüne üstlük kalay iade altında açtığım talep kapatıldı diye görünüyor sitesinde elimi kolumu bağladılar arıyorum talep aldık şikayetinizi aldık ama etkiye tepki yok sonuç yok