Hepsiburada Hasarlı Ürün Yollanması
625görüntüleme
Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada.

Merhaba Ayça Hanım, Konuyla ilgili görüşme sağlamak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 388678531 numaralı kayıt oluşturulmuş olup en kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Çözüm Merkezi” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Destek Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/cozummerkezi/destek-taleplerim Saygılarımızla, Hepsiburada
Hepsiburada'dan hediye olarak bir ürün aldım ve ürünün hem kargo paketi değişik salçalı gibi bir şekilde geldi, hem de ürün resimdekinden renk olarak farklıydı. Ayrıca ürünün her yeri kirik ve kullanılmayacak haldeydi. Ben bu urunu hediye olarak almıştım ve aldığım kişiye karşı mağdur oldum. Hepsiburada'dan hediye çeki talep ettim fakat yardımcı olmadılar. Hediye çeki verilerek mağduriyetimin karşılanmasını istiyorum Çünkü bu normal bir olay değil.