1 Haziran perşembe 2023 tarihinde Harem altından yüklü miktar altın satın aldım. 1, den beri bekliyorum 3 gün geçmesine rağmen halan hesabıma geçmeyip beni mağdur ettiler. Hepsiburada müşteri hizmetleri ile kaç kez iletişime geçtiysem sürecin ilerlediğini ve burana bilgi vereceklerini söylediler. Harem altın ile iletişime geçtiğim de altının onların hesabından çıktığı ve Hepsiburada'nın kendileri ile iletişime geçmelerini söylediler. Müşteri hizmetlerini bu durumu anlattığımda müşteri temsilcisi Şule'nur hanım işlem sonucuna kadar benimle ilgilenmenin arz ererek bir kere bile benim ile iletişime geçmediğini söylemek istiyorum. 9.9 olarak toplam 18 gram altın almış bulunmaktayım. Aldığım altını internetten almamın sebebi hemen elime ulaşmasıydı maalesef elime ulaşmadı iade de edemiyorum bu konunun hemen sonuçlanmasını ve bir an önce tarafıma dönüş yapılmasını ihtiyacımın karşılanmasını arz ediyorum aksi takdirde fark departmana şikayette bulacağımın bilgilerinize arz ederim. Dekont ve fatura tarafıma ulaşmadı.
Hepsiburada
0 Yorum