Hepsiburada Görevi Tamamla Dediler. Sürekli Görev Gönderdiler.

10 Haziran

Görevi tamamla dediler. Sürekli görev gönderdiler. Devam etmek istemiyorum fakat en azından ana paramı çekmek istiyorum ne yapmam gerekiyor. Lütfen acil yardım eder misiniz? İstemiyorum komisyon falan, sadece ana paramı gönderin bana. Lütfen acil yardım istiyorum.

Hepsiburada Logo
10 Haziran 17:05
Hepsiburada Logo
10 Haziran 17:41

Merhaba Mahmut Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. İlgili internet sitesinin kurumumuzla herhangi bir ilgisi bulunmamakta olup, içeriğine itibar etmemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Hepsiburada Üyeliği İle Yaşadığım Para Kaybı

26 Haziran

Home office ilanı ararken Hepsiburada sayfasının 'komisyonla para kazan' diye bir sayfasına üye oldum. Hepsiburada sitesine güvenerek girdim. Ancak şu an içeride param kaldı ve çekemiyorum. Sürekli düşük para yatırmamızı istiyorlar ve ödeyemeyeceğimiz miktar üstünde istiyorlar.

Hepsiburada Üyeliği İle Yaşadığım Para Kaybı

23 Haziran

Hepsiburada sipariş tamamla görev tamamla komisyon al para kazan diye uygulama üzerinden belirtilen hesaplara para yatırdım. Paramı almak istediğimde bana hala siparişin var onu tamamla diyorlar. Ya Paramı verirsiniz ya da hem hukuki süreç başlatırım

1 Yorum

Dilaraw

Merhaba Mahmut bey ben de sizinle aynı durumdayım siz paranızı alabildiniz mi acaba?

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı