16 Şubat
Huseyin'in Teşekkür Mesajı
“Az önce müşteri temsilcisi Kübra Hanım aradı ve aradaki farkı iade ederek sorunumu çözdü kendisine teşekkür ediyorum.”

20.12.2022 tarihinde Hepsiburada'dan 149 668 376 sipariş numarası ile 3399 lira bedel ile oppo ® A16 cihaz satın aldım, aradan 2 saat geçti ve bana sormadan bilgilendirme yapılmadan sistemsel bir arıza gerekçe gösterilerek kendileri sözleşmede olmamasına rağmen satın alımı iptal etti. Bende olabilir diyerek çokta üstüne gitmedim. Aynı cihazı 09.02.2023 tarihinde 162 826 759 sipariş numarası ile 4100 lira bedel ile tekrar aldım. Cihazı 13.02.2023 tarihinde kargodan teslim aldım. Bugün cihaz 3999 liraya düşürüldü. Fiyatı onlara göre çok düşük olunca iptal ediyor ama ben daha 3 gün önce teslim aldığım ürünün fiyatı düşmesi sebebiyle farkı isteyince, ürünü gönderin tekrar sipariş edin deniliyor, burada tezatlık yok mu ürünü kurmuşum, paketini açmışım 3 gündür kullanıyorum şimdi geri göndersem paketleyip başka bir müşteriye satılacak. Madem bunu yapamıyor sunuz o zaman benim 3300 liraya oluşturduğum siparişimi de geri gönderin.

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır
Huseyin
16 Şubat 19:01

Teslim Edilmeyen Hepsiburada Siparişim

27 Aralık 2022

Hepsiburada dan geçtiğimiz Cuma, 23 Aralık günü bir Oppo marka telefon siparişi verdim. Satıcı Hepsiburada. 24 Aralık Cumartesi günü Hepsijet kargo firmasına, 26 Aralık Pazartesi teslim edilmek üzere veriliyor. Siparişim tüm gün boyunca Şişli teslimat şubesinde bekliyor ve dağıtıma çıkarılmıyor. Hem...

05 Temmuz

Hepsiburada üzerinden gny GSM store mağazasından Oppo Reno 7 marka Turuncu renkli telefonu satın aldım. Ürün bugün teslim edildi. Akşam gelip telefonu kontrol ettiğimde şok geçirdim. Kullanılmış telefon göndermişler. Sözde sıfır kapalı kutu telefonun kasasında çizikler, izler mevcut. Sırasıyla kasan...

0 Yorum

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır