Hepsiburada Çalıştığı Marketin Yaptığı İhmal Ve Stokçuluk
700görüntüleme

Hepsiburada dan aradım. Ama hiçbir şekilde çözüm sunmadılar. Sadece mağduriyetiniz için özür dileriz dendi. Gerçekten Hepsiburada gibi bir firmaya yakışmadı bu cevap... Hakkımı helal etmiyorum hem hepsi buradaya hem de Carrefour SA ya... Bu konuyu CİMER'e de bildireceğim.

Sonradan başka bir arkadaş aradı Hepsiburada dan zararımız telafi adına bir teklif sundular. Keşke böyle uğraştırmadan dönüş sağlasalar daha olumlu sonuçlar alabilirler. Yinede teşekkürler Hepsiburada... Ama Carrefour SA için geçerli değil söylediklerim onlarla ilgili hala olumsuzum.
Hepsiburada uygulamasından 18.05.2022 tarihinde market alışverişi yaptım. Çay ürünlerine zam geleceği için çayda sipariş ettim. Ertesi gün siparişimin teslim edileceği söylendi. Ve bugün beni arayarak çayın kalmadığı bilgisi verildi.
Ben ürünü nasıl olsa aldım diye markete çıkıp alım yapmadım. Ancak şu an ürünü almak istediğimde neredeyse iki katına çıkmış durumda. Hepsi buradayı aradığımda da bana 15 TL özür maiyetinde hediye çeki verebiliriz diye bir çözüm sundular ve firmayı uyaracaklarını söylediler. Uyarmanın bir çözüm olacağını da zannetmiyor. Müşteri mağduriyetini marketten tanzim etmesi gerekli veya alternatif ürün sunmalılardı. Ancak zararım 35 - 40 TL iken bu benim zararımı karşılamaz.
Market kanadının yaptığı büyük bir ayıp ve terbiyesizliktir. Bu stokçuluktur. Hepsiburada'nın sunduğu çözümde yetersizdir.