Hepsiburada Buyback Cihazım Hakkında Bilgi Alamıyorum
3.949görüntüleme

Evet buradan şikayetim sonrasında arandım ve yaklaşık yarım saat sonra teklifim iletildi. 9030 TL söylenen teklif 1300 TL olarak revize edildi. Cihazı yollarken form üzerinde ekranı kırık, Face ID çalışmayan, ve açılmayan cihaz için bile 9030 TL teklif ediliyordu. Yani siz cihazı alın bize eskiyi yollayın ardından biz istediğimiz fiyatı veririz diyorlar. Aldığım ürünü iade etmek istiyorum ama kampanya dahilinde yolladığım için henüz fatura oluşmamış o yüzden iade etmek için fatura kesilmesini bekliyorum
Hepsiburada eskiyi getir yeniyi götür kampanyası ile iPhone ® 13 aldım ve eski iPhone 11 128 GB telefonumu verilen 9030 TL fiyat üzerine Hepsiburada üzerinden garantili teknoloji yenileme merkezi isimli firmaya yolladım. Cihazı almadan önce WhatsApp ® destek hattından süreci sordum kargo teslim olduktan 3 iş günü içinde size dönüş olur dediler. 10 Ocak pazartesi günü teslim edildi 5 gün bilgi alamayınca firmayı arayıp bilgi istedim yoğunluk var bugün içinde haber ederiz dediler. Arayan olmadı. Pazartesi günü yine aradım yoğunluk çok ama2-3 saate size haber edeceğiz dediler, 6 saat sonra aradım bizim mesai 18.00 da bitiyor bitene kadar kesinlikle bilgi alacaksınız dediler ama dönüş olmadı. Hepsiburada üzerinden bilgi almak istiyorum diye form oluşturduk 1 ile 3 iş günü içinde sonuç alırsınız dediler 3 gün sonunda işlem devam ediyor diye otomatik bir mesaj geldi. Ben 13 256gb 17,700 TL aldım şu an 16,700 TL ve tüm iPhone grubu indirimli acaba hediye çeki indirimler bitince verelim pahalı fiyattan kullanın mi demek için bekliyorlar, Sipariş Numarası: 645 750 852
Hepsiburada eskiyi yenile kampanyası için telefon gönderdim. Öncesinde sitedeki form üzerinden tüm detayları işaretlediğimde 9000 TL teklif yaptılar. Telefonumun ekranı kırık ve bunu sitedeki formda kırık diye işaretledim. Cihazımı alan firma ekran kırık olduğu için teklifi 1000 TL'ye indirdi. Ama zaten kırık olduğunu bilerek onaylayarak yolladık o zaman ürünü yollamadan önce fiyat aldığımız form neden var? Daha önce de benzer şikayetleri sürekli gördüğüm için ürünü yollarken sitedeki formu ve yollama adımları videoya çektim bununla ilgili müşteri hizmetleri ile görüştüğümüzde size süreç hakkında bilgi vereceğiz diyor ama aynı şekilde sürekli bekliyor sonuç alamıyorum. Zaten önce yeni telefon alıp sonra yollamak zorunda olduğum için bunun bir dolandırma taktiği olduğunu düşünüyorum.