İbrahim
26 Eylül

Merhaba, ben bir Braun traş makinesi sipariş ettim. HepsiBurada.com üzerinden kargom bugün elime ulaştı. Şarj etmek için fişi taktım, hiçbir şekilde çalışmıyor, şarj etmiyor yani. Demem o ki, bu cihazlar denenmeden mi gönderiliyor? Bu nasıl bir şey anlamadım. Şimdi iade etmek istiyorum ve iade işlemi nasıl yapılacak? Ben kaç gündür mağdur oldum. Yani, sizin gibi kurumsal bir firma, bu gibi durumları çok iyi bir şekilde takip etmesi gerekiyor. Yani kısacası, bir daha sözden bir sipariş vermek için bayağı düşünmem gerekiyor ve bunu herkesin bu mantıkla bakması gerekiyor. Şimdi durumum ne olacak? Takipte kalacağım. İyi çalışmalar.

26 Eylül 23:22

Beklemedeyiz

26 Eylül 23:20

Merhaba ben Braun tras makinesi sipariş ettim bana gelen makine şarj almıyor arızalı olup kaç gündür hem mağdur oldum, hem de nasıl iade edeceğim derdine düştük yani kendi paramızla rez il olduk anlayacağınız böyle simdi bakacağız son durum ne olacak. Ama kısacası üzülüyorum böyle koklu ve kurumsal bir firmada böyle hata yaparsa bizim halimiz duman neyse hep beraber takipte kalacağız durum neyi gösterecek ya teşekkür, ya da rez il ik iyi çalışmalar

Ek
27 Eylül 10:13

Hepsiburada Müşteri Hizmetleri Yardım Etmedi

Çiğdem
4 gün önce

24 Kasım 2023 tarihinde Hepsiburada firmasından Karaca Home Sonya Tek Kişilik Nevresim Takımı aldım. Şimdi Al Şubat'ta Öde Kampanyası ile uygun bir fiyata aldığım ürün ertesi gün MNG Kargo'ya verildi. Kargo firması çeşitli bahaneler ile teslimatı geciktirdi. 27-28-29 Kasım tarihlerinde teslimat dene...

Buğra
2 hafta önce

923 776 950 sipariş numarası ile hepsiburada.com üzerinden satıcısı da Hepsiburada olan loobex marka bir oda nemlendirme cihazı satın aldım. Öncelikle kargo geldiğinde dışında bulunan Hepsiburada kutusunda hiç hasar olmamasına rağmen cihazın kendi kutusu yırtık ve ezilmişti. Cihazın kendisinin ambal...

Hepsiburada Dağıtıma Çıkan İndirimli Ürünümü Bana Sormadan İade Etti

Murat
3 hafta önce
"En başından yaşanmaması gereken bir olay olmasına ve çağrı merkezi elemanlarının inatla çözüm bulamamasına rağmen sonradan iletişime geçen hanımefendinin tavrı ve aldığı aksiyon geç de olsa olmadı gerekendi. Bu yüzden kendisine teşekkür ederim."

0 Yorum

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır