Hepsi Burda Kayıp Ürün

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada.

Merhaba Umut Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 137253482 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri ” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/cozummerkezi/soru-taleplerim Saygılarımızla, Hepsiburada
19 Ekim 2022 tarihinde Hepsiburada'dan almış olduğum hava kompresörü arızalandı Hepsiburada ile iletişime geçtim bana servis numarası olarak hava şirketi sigorta firmasının numarasını gönderdiler, tekrar iletişim ile ürünü kendilerine göndermemi istediler. Ürünü gönderi kodu ile gönderdim, ürün bize ulaştı diye mesaj geldi, bir süre sonra durumunu öğrenmek için aradığım zaman ürünün kayıp olduğunu söylediler şu an bütün aramalarımda sana dönüş yapılacak diye söylüyorlar ama kimse dönmüyor. Ben ürünü 02 mart 2023 tarihinde kargoya verdim şu an 21 günlük iş günü yasa süre çoktan geçti ama ilgilene yok. Ben ürünle ilgili bütün kanuni ® yollara başvuracağım. Hepsi burda'ya yakışmadı.
19 Ekim 2022 tarihinde Hepsiburada sitesinden 998296494 sipariş numaralı almış olduğum, Atlas 46 litre hava kompresörü arızalandı. Hepsi burda ile iletişime geçtiği de bana vermiş oldukları yetkili servis numarası (02423253507) Atlas jet sigorta şirketine ait çıktı. Tekrar hepsi burda ile görüşme sağladım ve ürünümü ve bana iade kargo kodu gönderdiler (62251117696097) ve ürünü 02.03.2023 tarihinde kargoya verdim. Ürün teslim alındı diye mesaj geldi. Bir süre sonra ürünün durumunu sormak için iletişime geçtim ve bana ürünün taraflarına ulaşmadığını nerede olduğunu göremediklerini ve dönüş yapacaklarını söylediler, defalarca aramama rağmen ilgilenip hemen dönüş yapılacak diyorlar ama kimse aramıyor. Elimde bütün mesajlar duruyor. Ve artık süreci kanuni yollara aktarmaktan başka çarem yok. Tüm kanuni yollar ve mağduriyet hakkımı arayacağım. Hepsi burda' ya yakışmadı...