Büşra
12 Ekim 10:08

Saka sudan Hepsiburada üzerinden 3 Ekim'de su siparişi verdim. Siparişim bana 3 Ekim'de ulaşmadı, 4 Ekim'de aradılar ve suyu getirdiklerini söylediler. Evde olmadığımı söyledim, kapının önüne bıraktılar ve boş damacanayı ben söyleyene kadar sorgulamadılar. 'Uygun olduğunuzda gelip alabilirsiniz' dedim. Sonrasında 11 Ekim'de Getir üzerinden yine Saka sudan su siparişi verdim. Kampanya olduğu için platform değiştirdim. Saat 11.37'de verdiğim siparişte teslimat süresi 90-120 dakika arasında teslim edileceği yazıyordu. O süreçte su gelmedi, çalıştığım için evden çıktım ve bir adet boş damacanayı daire kapımın önüne bıraktım. Farklı yerden sipariş verdiğim için iki boş damacanayı da bırakmak istemedim, aynı kişinin geleceğini düşünmediğim için. Su siparişim geldi diye saat 16.00'da beni aradılar ancak iki adet boş damacana vermezsem bana suyu getirmeyeceklerini söylediler. Saka Su'nun müşteri hizmetlerini aradım, bana dönüş yapacaklarını söylediler. İki kere aramama rağmen bana dönüş yapılmadı ve Saka Su beni tekrar arayıp kapının önündeki boş damacanayı alıp bana su bırakmadılar. Müşteri hizmetlerinde görüştüğüm kişiden de su dağıtımı yapan kişiden de şikayetçiyim.

12 Ekim 10:11 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Hepsiburada Market Siparişim Gelmedi, İvedi Şekilde İade İstiyorum

Hicran