Haytap Düzenli Bağış Seçeneğinin Bulunmaması

16 Aralık 2022

Haytap sitesine kredi kartımdan düzenli bağış seçeneğini işaretleyerek bağış yapıyordum fakat Konya'daki barınak olayında yaptıklarını yetersiz bulduğum için iptal ettirmek istiyorum. İptal seçeneğine hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Bu konuda sayfadan yardım talep ediyorum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Haytap Hayvana Yapılan Zulüm

11 Ağustos

Köyümüzün altına başıboş bir sürü yavru köpek bırakıldı. Ne barınacak yerleri, ne besinleri ve can güvenlikleri var. Lütfen yardım edin, çünkü eğer siz yardım etmezseniz birkaç güne hepsini yırtıcı hayvanlar katledilecek. Lütfen bu duruma bir çare bulalım, sesiz kalmayalım.

01 Temmuz

O 505 *******15 telefon numarası köpek sahiplendirme adı altında insanları kandırmakta üstelik haytap adını kullanarak 0553********29 bu numara ile iş birliği içinde bulunmaktadır...,... Haytap ( hayvan koruma federasyonu)... Bilginize... İnanma sakı

Haytap Aylık Düzenli Bağış

14 Haziran

Yaklaşık 3 ay önce düzenli olarak bağış yapmaya başladım ama artık sonlandırmak istiyorum. Mail attım, gerçekten önemli olduğunu belirtmeme rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı. Nasıl iptal edileceğine dair hiçbir bilgiye ulaşamadım. Lütfen gereği yapılsın.

2 Yorum

Serdar

Merhaba, ben buldum bu linkten giriş yaptıktan sonra iptal edebilirsiniz. https://fonzip.com/haytap#!/donations/monthly

Fatma

Bana destek olabilir misiniz kedimi kısırlaştırmak istiyorum fakat maddi imkansızlıklar yüzünden yaptıramıyorum her kapıyı çaldım bana yardımcı olacak gönüllülere ihtiyacım var

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.