Hayıtlı Merada Hotel İzmir Dikili Bademli'de Hayal Kırıklığı Yaratan Tatil Deneyimi

Olcay
11 Ağustos 23:43

İzmir Dikili Bademli Hayıtlı Merada Termal Otel'de bir hafta konaklamak için geldik. Odamızda duvarlar rutubetli, elektrikli ocak çalışmıyor, TV kumandası bozuk, televizyon açılmıyor. Koltuklar kirli, taharet musluğu bozuk, pencerenin biri sistemi bozulduğu için kapanmıyor. Otele akşam üzeri giriş yaptığımız için resepsiyonu aradık ve hepsini ilettik. Gece bunların hiçbirine yardımcı olamayacaklarını, çözemeyeceklerini ve sabah müdürlerini beklememiz gerektiğini ilettiler. Başka bir odaya geçirmediler. Otelin konumu gereği sadece Vodafone çekiyor. Türkiye'de ilk defa bir bölgede telefonumu yurt dışına çıkmış gibi kapamak durumunda kaldım. İnternet ağı hizmeti yok. İnsan tatile niye gelir ki? Kötü hizmet.

Hayıtlı Merada Hotel Tarafından Mağdur Ediliyorum!

Meyrem
01 Haziran 16:57

Hayıtlı Merada Hotel Sürekli Para Ödüyorum Ama Tatil Yapamıyorum.

Milse
18 Nisan 03:16

Hayıtlı Merada Hotel Termal Tatil Hayal Kırıklığı!

Beyhan
24 Ocak 16:24