Hayhay Cüzdan Hay Hay Haksızlığı

Merhaba Emir C. Bey, Hayhay ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. İletiniz incelenip sonuçlandırılması için destek ekibimize yönlendirilmiştir. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır. Sorularınız için 0850 222 95 96 numaralı çağrı merkezi hattımızdan veya [email protected] mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla Hayhay Destek Ekibi

Merhaba Emir C. Bey, Talebinize istinaden gerekli incelemeler yetkin birim tarafından tamamlanmış olup, sonuç hakkında sizlere e posta adresiniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Ürün ve hizmetlerimiz için ilgili tüm talep, şikayet ve önerilerinizi 0850 222 95 96 numaralı Çağrı Merkezimizden veya [email protected] adresinden bizlere bildirebilirsiniz. Hayhay'ı tercih ettiğiniz ve değerli bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Hayhay Destek Ekibi
Cüzdana yatmadı para para yatıralı 1 saati geçti fast işlemle gönderdim hâlâ gelmedi böyle bir şey yok ya pişmanım Hayhay uygulama kullandığıma. İnsanın belki acelesi vardır Bankayla iletişime geçtim bankada iptal edilmiş gözükmüyor dediler zaten işlem ücreti alındıysa para gönderilen yere geçmiş demektir dediler param ® yatırılmazsa sabah mahkemede yasal süreci başlatacağım tarafınıza duyurulur