Güven sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik İptal Sürecinde Oyalama Taktikleri

Üyelik İptal Sürecinde Oyalama Taktikleri
11 Aralık 2024 16:27

Hattuşa Kazdağları Termal Otel üyelik sözleşmesi ısrarla yaptırıldı. 14 gün içinde resmi iptal sürecim var, bu süreyi oyalayarak geçirmeye çalışıyorlar. 04-12-2024 tarihinde üyeliğim yapıldı. Sözleşme numaram 154380.

İptal için resmi e-posta adreslerine mail de attım ama dönüş yapılmadı. Bu bir kanıt olsun diye buradan da yazıyorum.

17 Aralık 2024 10:19

Hattuşa Termal otellerden şikayetçiyim 14 gün içinde sebep belirtmeden iptal hakkımı kullandırmıyorlar sakın bu tuzağa düşmeyin İptal birimi satış müdürü Niyazi beye atıyor oda oyalıyor sakın almayın işten çıktım iptal etmem gerek ama oyalıyorlar hala

Ek
Ek
14 Aralık 2024 14:23

Hattuşa kazdağları termal oteller Devre mülk resmi iptal süre olan 14 gün içinde iptal hakkımı kullanmama izin vermiyorlar beni oyalıyorlar Talep edilen mail yazdım şirket tahsilat biriminden mail geldiğini teyit ettim iptal için çok acil yardımlarınızı rica ediyorum

12 Aralık 2024 09:48 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Misafirimiz, Cayma talebinizin ardından, size en iyi desteği sunmak için gereken tüm adımları atacağız. Resmi başvurunuzun ardından, talebiniz detaylı bir değerlendirme sürecine alınacaktır ve bu sürecin sonuçlanmasının ardından size geri dönüş yapılacaktır. İade işlemleri, banka onayı ve planlaması gibi çeşitli aşamalardan oluştuğu için, sürecin belirlenen yasal süre çerçevesinde tamamlanacağını belirtmek isteriz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bilgilere ihtiyacınız olduğunda, bizimle aşağıdaki iletişim kanallarından irtibata geçebilirsiniz: Sizlere en yüksek kalitede hizmet sunmaya devam etmek için sürekli çalışıyoruz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hattuşa Vacation Thermal Club

Güven
13 Aralık 2024 15:13

Merhabalar Hattuşa yetkilisi Merkezinizden aramadım mail geldiği söylendi ama işlemi yapan niyazi bey den onay almamız lazım dendi Niyazi bey ile de konuştum oda sizle konuşması gerektiğini söylüyor Resmi 14 günlük iptal sürem salı günü doluyor beni hala net sonuç alamadım şikayetçiyim

Ferruh

Maalesef yapılan tüm şikayetler, yaşanan şikayetler. Mavi dönem olarak bacanak ile birlikte eşlerimize hediye Hattuşa dan yer aldık ama çok pişman olduk. Bize sürekli değişen müşteri temsilcileri ile yeni tarih vererek yıldatlarda yatırılmasına rağmen bir türlü konaklama için program yapamadılar. Satarken çözüm odaklı diye ve acayip süslemelerle sattılar. Rezervasyon bölümünü arıyorum dakikalarca bekletip sonra da hat düşüyor, tekrardan arıyorum yeniden sıra veriyor tam açılacak diyorum yine hat düşüyor. Ocak ve Şubat aylarında tarih beklentime cevap veremediler. Çok pişmanım. Bütün hevesim kırıldı... Anlatılacak çok şey yaşadım ama çok uzayacak... Üzgünüm.

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 13:32
hattusa-kazdaglari-sozlesmeden-cayma-islemi-hk-1.docx
Selami sonuçtan çok memnun

12 Ağustos 2023 17:32
"Ödenek iadem gerçekleşti. Teşekkür ederim."

22 Ocak 2024 14:28
Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Cayma Hakkı