Aidat Sorununa Acil Çözüm Arayışı

15 Aralık 2024 12:51

Hattuşa Kazdağları Thermal Otel. Aidat adı altında resmen biz üyelerden haksız ücret alınıyor. Devleti idare edenlerin acilen bu duruma dur demesi lazım. Hakkımızı koruyacak merci ve muhatap bulamıyoruz. Mağduriyetimizi artık farklı şekillerde duyurmalıyız.

15 Aralık 2024 16:39 (Şikayetten 3 saat sonra)
15 Aralık 2024 19:31

Geçen yıl hastalık ve ölüm raporları gönderdim annemi kaybettim sizlerin hatasından dolayı kullandırmadınız aylar sonra parayı iade ettiniz. İletişim bile kurmadınız bizler muhatap bulamadık. Tapu dediniz tapu yok. Memnun değiliz.

17 Aralık 2024 16:25
18 Aralık 2024 18:50

Hastalık ölüm ameliyat vb. Raporları gönderdik mail adresinize. Durumu da anlattık sonraki yıl kullanalım hakkımızı diye

18 Aralık 2024 18:54

Hatta ödeme de yaptık 2 veya 3 ay sonra bize parayı tekrar iade ettiniz. Bizimle hiç görüşmediniz size ulaşamadık. Belgelerle ilgili açıklama yapmadınız. Dönüş yapmadınız sebep bile yazmadan uzun süre sonra iade yaptınız

18 Aralık 2024 19:00

İletişim kurmak istiyorum kuramıyorum. Derdimi sıkıntımı anlatacak muhatap bulamadım. Belgelerim raporlar vb. Neden dikkate alınmadı hala öğrenemedim

23 Aralık 2024 09:43

Sayın Fadime Hanım, Yaşadığınız sorunun çözümü için gerekli adımları atmak amacıyla durumu ilgili birimimize ilettik. İnceleme ve değerlendirme süreci başlamış olup, en kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Bu süreçte sizinle iletişimde olmaya devam edeceğiz.

Selçuk

Üyelerden alınan yıldatlar çok yüksek devlet yıllık enflasyon oranını %48 açıklıyor Siz yıllık artan masraflar nedeni ile başlayıp %80-%90 zam yapıyorsunuz hiçbir iş yeri bize bu oranda zam yapmıyor aynı şekilde sizde çalışanlarınıza %100 zam yapıyormusunuz örneğin geçen yıldan bu yana neyi değiştirdiniz Geçen yıl kaldığım odadan bu yıl kaldığım oda arasında hiçbir değişiklik yok yemek bile yiyemiyoruz kişi başı akşam yemeği 600₺ kahvaltı 500₺ odalarda 4 çatal 4 kaşık 1 yorgan extra ne ilave edildi de bu kadar zam yapılıyor dünya kadar bana göre gereksiz çalışan bu arkadaşların maaşlarını mı ödüyoruz biraz makul daha anlayışla karşılanacak fiyatlarla emin olun birçok kişi eşini dostunu arkadaşını akrabasını buraya getirebilir hem de bu kadar fazla çalışana gerek kalmadan ama ne yazık ki uyguladığınız bu pahalılıktan dolayı bu mümkün olmuyor insanlar farklı illerdeki kaplıcaları tercih ediyor. Lütfen daha makul daha cazip artışlar sağlamanız dileğiyle desteğinizi bekliyoruz

Halis

Sizi dava edeceğim. Enflasyon %100 mü. Bu yaptığınız vicdansızlıktır, haksızlıktır.

19 Şubat 2024 14:39
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Termal Otel Sözleşme Sorunları Ve Gizli Ücretler

27 Mart 17:34