19 Ekim 2017
Yorum Yap
#9706669

Hammaddeler.com Müşteri Memnuniyetini Önemsemiyor Mu?

15.10.2017 tarihinde Hammaddeler.com adlı internet sitesinden alışveriş yaptım. 16.10.2017’de saat 17.22'de beni arayarak eksik bir ürün olduğunu, kabul edersem miktarını kartıma iade edip kalan ürünleri aynı gün kargoya yetişmeyeceği için ertesi gün kargolayabileceklerini ve 17.10.2017’de bana ulaşacağını belirttiler. Tamam dedim. Ben 17.10.2017’de kargomun gelmesini (dışarıya çıkmadan) beklerken 17.10.2017 saat 12.47’de tekrar aranarak 2 ürünün daha ellerinde olmadığını, kabul edersem ücretlerinin hesabıma iade edilerek kargonun gönderileceği bilgisi verildi.


Kendilerine evde kargo beklediğimi, pazartesi günkü konuşmayı aktardığımda başka bir ofislerinin daha olduğunu, beni oradan aramış olabileceklerini söylediler (birbirlerinden haberleri yok!). Ben mağduriyetimi anlattıkça da telefondaki bayan bir özür bile dilemeden kargonuzu bu şekilde gönderelim mi diye tekrar etti, ta ki gönderin deyinceye kadar. Bugün 18.10 2017 yine kargomun gelmesini beklerken kargodan gelen mesajla kargomun Bursa’ya gönderildiğini öğrendim.


Mail adresime gelen sipariş bilgisini kontrol ettiğimde İzmir olduğunu gördüm. Hammaddeler’i tekrar aradım. Telefona bir önceki günkü bayan cevap verdi. Kontrol ediyorum dedi, sonra da onaylıyorsanız kargonuzu Bursa’dan İzmir’e yönlendiriyorum dedi. Yine yanlışlığa dair bir açıklama ve özür olmadan... Kendisine neden bir özür dilemediklerini sorunca da biz buradan doğru adresi vermişiz kargo yanlış adrese götürmüş dedi!


Yaşanan bu kadar sıkıntıdan sonra bir özür dilemeleri gerektiğini dile getirince de geçen gün kusura bakmayın demiştim dedi. Kendisine böyle bir şey hatırlamadığımı, bugün de hala bir özür dilemediklerini söyleyince kargonuzu yönlendirmemi istiyor musunuz diye cevap verdi. Bir müşteri kaybettiklerini söylememi de pek umursamadı. Hammaddeler.com müşteri memnuniyetini hiç önemsemiyor sanırım.

Sibel Sibel 2.239 Okunma Yorum Yap

Cevaplar

  • Sibel24 Ekim 2017

    Daha önce Hammaddeler.com müşteri memnuniyetini önemsemiyor mu başlıklı şikayet açmıştım ancak konu sadece müşteri memnuniyetinden de öteymiş. Yanlışlıkla Bursa'ya gönderilen kargomda hatayı kargo şirketine mal edip bana kargoyu İzmir'deki adresime yönlendireceklerini belirtmişlerdi. 20.10.2017 ve 21.10.2017'de beklediğim kargo yine gelmedi. 23.10.217'de kargoda iadede görünen paketimle ilgili Hammaddeler.com'u aradığımda kargoyu istiyorsam adresime tekrar yönlendirilmesi için kargoya bilgilendirme yapabileceklerini söylediler. Anlamadığım ben bu kargoyu almak istemesem niye sipariş vereyim! Yönlendirin dedim. Bana daha sonra bilgilendirme yapacaklarını söylediler ama tabi ki yapmadılar. Bugün kargoyu aradığımda kendilerine yeni bir adres bildirilmediğini, kargonun firmaya iade edilmek üzere beklediğini, kendilerine Bursa adresi verilip, orada beni bulamayınca kargonun iadeye girdiğini belirttiler. Kendilerine yeni adres bilgisinin de iletilmediğini söylediler. Ricam üzerine adresimi aldılar ve kargomu getireceklerini söylediler. Hammaddeler. Com’un yaptığı çok büyük bir sorumsuzluktur. Kendilerinden şikayetçiyim.

Ziyaretçi Yorumları

Benzer Şikayetler