Halkbank TOKİ İadesi Numara Değişikliği

29 Mayıs

Halkbank TOKİ ® ® ® para iadesi için gönderilen link üzerinden giriş yapmaya çalışıyorum ama numara değişikliği ile lemi gerçekleştiremiyorum. Başvuru sırasında kullandığım numarayı da iptal etmiş durumdayım bu durumda TOKİ iadeyi nasıl gerçekleştireceğim ne yapmam gerekiyor.

Halkbank Logo
29 Mayıs 12:28
Halkbank Logo
29 Mayıs 15:13

Halkbank Pmyo Ücreti İadesi!

19 Ağustos

2023 pmyo sınavına başvuru yapmıştım. Ancak ön başvuru sonucunda sıralamaya giremediğimi görmeden Diyarbakır/Ergani Halkbank şubesine sınav ücreti olan 700 TL yatırdım. Sıralamaya girmememe rağmen benden alınan ücretimin iadesinin yapılmasını talep ediyorum.

Halkbank Ve İş Bankası, ATM'de Yutulan Paramı Vermedi

22 Temmuz

5 Temmuz 2023 sabah 10 sıralarında deprem bölgesinde tüm ATM lerin ortak kullanılmasına istinaden Halkbank kartıma İş Bankası ATM'sinden 5000 TL yatırma işlemi yaptım. Ekranda tam 5 bin tl onay yazısını gördüm elektrikler kesildi. Kartım geri iade edildi ancak param hesabıma geçmedi. Hemen iş bankı ...

Halkbank TOKİ Para İadesi Telefon Değişikliği Hk.

20 Temmuz

Halkbank TOKİ para iadesi için gönderilen link üzerinden giriş yapmaya çalışıyorum ama numaram değiştiği için işlemi gerçekleştiremiyorum eski numarama kod gidiyor. Başvuru sırasında kullandığım numarayı da iptal ettim. Para iadesini nasıl gerçekleştireceğim ne yapmam gerekiyor?

Halkbank Maaş Müşterisi Ortak ATM Para Kesintisi

06 Haziran

05.06.2023 günü saat:20.06 sıralarında Muş Garanti Bankası ATM-2 sinden para çektim. Para çekme esnasında Halkbank maaş müşterisine ortak ATM'de para çekerken ücret kesiyor. Kesilen ücretin iadesini ve bundan sonra ortak ATM den para kesilmemesini talep ediyorum.

Halkbank ATM Paramı Yuttu

30 Mayıs

Farklı tarihlerde Halkbank ATM sinden Ziraat Bankası kartıyla para yatırma işlemi sırasında parama el koydu. Ziraat veya Halkbank kasasında fazla para çıktığını fark etmiyor mu. Aylar oldu ne arayan var, ne de soran. Paramın iadesi için ne yapmalıyım.

0 Yorum

Halkbank Şikayetvar üye markasıdır