Halkbank Sonradan Taksitlendirme İşlemi

Müşterimizin şikayeti değerlendirmeye alınmak üzere Bankamız ilgili birimine iletilmiştir. Şikayetin çözümü için gerekli işlemler yapılarak müşterimize konu hakkında bilgi verilecektir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un 0 850 222 0 400, Halkbank Kobi Dialog’un 0 850 222 0 401 numaralı telefonlarından, (212) 340 09 99 numaralı faksı ve www.halkbank.com.tr adresli web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.
Müşterimize telefon kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un 0 850 222 0 400, Halkbank Kobi Dialog’un 0 850 222 0 401 numaralı telefonlarından, (212) 340 09 99 numaralı faksı ve www.halkbank.com.tr adresli web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.
Dermoeczanem web sitesinden Halkbank kredi kartımla harcama yaptım ve ertesi gün Halkbank'ın kendi uygulamasında harcamamı taksitlendirmek istememe rağmen taksitlendirme seçeneği hiçbir şekilde gerçekleştiremedim bunun için ne yapmam daha önce başka alışverişlerimde işlem taksitlendirme özelliğini kullanmıştım ama bu sefer kullanamadım
Perşembe günü akşam saatlerinde karacanın uygulamasından Paraf kartımla taksitli alışveriş yaptım sonra yanlış ürünü aldığımı fark edip iptal ettim ve geri ödeme yapılmasını beklemeden yeni doğru ürünü sipariş verdim aynı taksitli ve nedense bankanın kendi uygulamasına girince iptal ettiğim ürünün taksiti geri karta yüklenmemiş