19 Ekim 2017
#9705140

Halkbank Parafly Karta Aidat Kesti!

23/06/2016 tarihinde Parafly kredi kartıma yansıtılan kart aidatı adı altındaki ücretin iadesini talep etmekteyim. Tüketici Hakem Heyetine başvurmama rağmen Halkbank 55 TL'lik ücreti iade etmemektedir. Ben kartın geçmişte hiçbir özel ayrıcalığını kullanmadım. Ayrıca kart aidatı ödeyeceğime rağmen üyelik sözleşmesi imzalamadım.


Madem bana yapılan açıklamada kabul etmişsiniz deniyor bana o tarihte kartı alırken imzaladığım sözleşmemi göndersinler ispat etsinler. Bu hukuksuz bir durumdur. Geçmişte herkese geri dönük 10 yıllık kart ücretleri ve dosya ücretleri ödenmişti. Bende bu tutarın tarafıma iadesini talep etmekteyim.

Emre Emre 881 Okunma
Yorum Yap

Cevaplar

  • Emre31 Ekim 2017

    23/06/2016 tarihinde Parafly kredi kartıma yansıtılan kart aidatının geri iadesini talep etmekteyim. Daha önce bankanıza ve Tüketici Hakem Heyetine yaptığım başvurulara hep olumsuz cevap verilmiştir. Banka bana imzaladığınız sözleşmede ücret ödemeyi taahhüt etmişsiniz dedi. Bende sözleşme imzalamadığımı söyleyip sözleşmemi gönderin dedim. Gönderdikleri sözleme 2011 yılında bankadan aldığım Halkbank Advantage kartın sözleşmesi ben Parafly kartın sözleşmesini istemiştim oysaki. Ben sözleşme imzalamadım Parafly kartınız için 2014 yılında aldığım Parafly kart için ama siz elinizdeki sözleşmeni hangi karta ve hangi yıla ait olmadığına bile bakmıyorsunuz ama müşteride kart aidatı talep ediyorsunuz. Bu hukuksuz durumu düzeltip tarafıma 23/06/2016 tarihinde tahakkuk eden 55 TL ücreti iade etmenizi talep etmekteyim. Ben sözleşme imzalamadım Parafly kart için alınan ücret neye istinaden alınmıştıa

  • Emre31 Ekim 2017

    23/06/2016 tarihinde Parafly kredi kartıma yansıtılan kart aidatının geri iadesini talep etmekteyim. Daha önce bankanıza ve Tüketici Hakem Heyetine yaptığım başvurulara hep olumsuz cevap verilmiştir. Banka bana imzaladığınız sözleşmede ücret ödemeyi taahhüt etmişsiniz dedi. Bende sözleşme imzalamadığımı söyleyip sözleşmemi gönderin dedim. Gönderdikleri sözleme 2011 yılında bankadan aldığım Halkbank Advantage kartın sözleşmesi ben Parafly kartın sözleşmesini istemiştim oysaki. Ben sözleşme imzalamadım Parafly kartınız için 2014 yılında aldığım Parafly kart için ama siz elinizdeki sözleşmeni hangi karta ve hangi yıla ait olmadığına bile bakmıyorsunuz ama müşteride kart aidatı talep ediyorsunuz. Bu hukuksuz durumu düzeltip tarafıma 23/06/2016 tarihinde tahakkuk eden 55 TL ücreti iade etmenizi talep etmekteyim. Ben sözleşme imzalamadım Parafly kart için alınan ücret neye istinaden alınmıştıa

  • Emre30 Ekim 2017

    Halkbank müşteri ilişkileri yetikili sözleşmede kart aidatı ödeyeceğime dair imzamın buunduğunu söylediler. Bende sözleşmemin aslını istedim. Şubeye göndermişler. maalesef ki 2011 yılındaki Advantage kart başvururken imzaladığım sözleşmem ellerindeki o tarihlerde ne Paraf vardı ne Parafly ben aidat ödiyceğime dair sözleşme imzalamadım Parafly kartla ilgili. Ücretin iadesini talep etmekteyim. Aksi takdirde 55 TL için mahkeme yoluna başvuracağım bilginize.

  • Halkbank Temsilcisi20 Ekim 2017

    Müşterimize telefon kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 365 gün 24 saat hizmetinizde olan Dialog'un 0850 222 0 400 numaralı telefonu ve 212 340 09 99 numaralı faksımıza ya da www.halkbank.com web sitemize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T.C. Halkbankası A.Ş.

  • Halkbank Temsilcisi19 Ekim 2017

    Müşterimizin şikayeti değerlendirmeye alınmak üzere Bankamız ilgili birimine iletilmiştir. Şikayetin çözümü için gerekli işlemler yapılarak müşterimize konu hakkında bilgi verilecektir. Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 365 gün 24 saat hizmetinizde olan Dialog'un 0850 222 0 400 numaralı telefonu ve 212 340 09 99 numaralı faksımıza ya da www.halkbank.com web sitemize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T.C. Halkbankası A.Ş.

Ziyaretçi Yorumları