Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Halkbank ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Halkbank Para İadesi Yamıyor

Ejder
Ejder 23 Ocak 02:59

31 12. 2022 tarihinde. Gebze Halkbank ATM'sinde para çekiminde bulundum. Aile destek ödemesi. 1.250. ATM yeteriz bakiye deyip para vermedi 28 gündür. Dilekçe verdim Halkbank'a. Hala para iadesi yapmıyor. Anlamadım neyi bekliyor. Yani insanın mağdur etmeyi çok mu seviyorsun. Ayıp bir şey ya. Çözüm bulun artık bu e.

31 Ocak 22:26

Hep çözüm diyorsunuz hiç çözülmüyor 1 ayı geçti neden para iadesi olmuyor sebep ne milletin parasını vermiyor

31 Ocak 15:42

31.12.2022 tarihinde sosyal aile destek yardımı kartıma yatırılmış olup Halkbank ATM'sinden paramı çekmek istedim fakat ödemeniz çekildi olarak gözüküyordu fakat ben bir ödeme almadım PTT şubesine gidip bilgi verdim ve itiraz etmem söylendi 1 ay oldu itiraz ödememi geri iade almak istiyorum

25 Ocak 15:50
Ek

Halkbank Para iadesi yamıyor 12. 31 2023 tarihinde PTT kartla Halkbank Gebze ATM' nde para çekmek istedim yetersiz bakiye ya deyip. Para vermedi bankamatik. 25 gün oldu. Hala para iadesi yapmıyor. Yok karşı kurumla görüşün diyor. Karşı kurum PTT. PTT bana diyor ki. Biz 25 gündür. Halkbank'a. Dilekçe gönderdik. Bizlik bir sorun yok diyor. Siz hala. Para iadesi. Yapmamak için. Bahane mi arıyorsunuz Normalde. 7 iş günü. İçinde. İade. Edilmesi gerekiyor. Kanun bu şekil. Avukat tutacağım. Halkbank'na. Bütün mağdurlarla. Dava açacağım. Çünkü. O kadar mağdur var ki şikayetleri görüyorum. Yarın. Gebze. Halkbank şubesine. Gideceğim. Oradan. Karakolu arayacağım. O bankayı polis getirteceğim şikayetçi olacağım. Oradan ne kadar insan varsa. Bankanın nasıl bir banka olduğunu Görecekler.

Halkbank Logo
Halkbank23 Ocak 09:13
Halkbank Logo
Halkbank24 Ocak 14:08
Ejder
Ejder24 Ocak 16:56

Zaten PTT ye başvurdum PTT halbanka dilekçe gönderdi yani inasini oyalamak için bahane arıyorsunuz sistem de veya bankada gözüküyor dilekçe Halkbank herkesi mağdur ediyor milletin parasını vermiyor

01 Şubat

Halkbank ATM Paramı Yuttu

Halkbank ATM de Ziraat hesabıma bara yatırma işleminde 4900 TL bakiyemi yuttu ve itiraz başvurusunda bulundum 180 gün geçti hala sonuç alamadım ve Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ni aradım olumsuz sonuçlandırmış diyor şubede farklı bir şekilde itiraz edin diyor

05 Ekim 2022

Halkbank ATM Şikayet Var

Halkbank ATM sinden Ziraat banka kartımla para çektim ama parayı eksik verdi. Bakiyemden 1150eksilmis olmasına rağmen benim. Elime geçen para 1050lira. Sorunun çözülmesi için nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim. İlk defa Halkbank ATM kullandım ona da bin pişman oldum

1 hafta önce

Halkbank Para İademi Yapmıyor

03/03/2023 tarihinde Ziraat Bankası ATM'sini kullanarak Halkbank hesabımdan karekod ile para çekmek istedim. Para sıkışması hatası sebebiyle parayı çekemedim fakat hesabımdan bu bakiye düştü. Halkbank para iadesini 3 Mart'tan bu yana yapmamaktadır. Çağrı merkezi ise en kısa sürede ATM sayımı sonrası...

2 hafta önce

Halkbank, Ortak ATM Problemi

Ortak ATM den 25.02.2023 tarihinde çekmek istediğim para kasa arızası nedeniyle ödeme yapılamadığı için verilemedi. Bakiye hesabımdan düştükten sonra Halkbank ile iletişime geçip durumu bildirdim ve aynı gün rapor düzenlenip tarafıma ATM bakımı yapıldıktan sonra iadeniz gerçekleşecek diye söylendi. ...

16 Ocak
Dilek'in Teşekkür Mesajı
  • 14 Şubat 16:17

“İlgilenen bankalara ve CİMER'e çok teşekkür ederim para iadem bugün gerçekleşmiştir”

Halkbank Ortak ATM Para Yutması

06.01.2023 saat 23:00 Levent Büyükdere Caddesi Anadolu yakasına giden Levent durağında bulunan Halkbank ortak ATM'sinden Garanti Bankası'na yapmış old...

Halkbank Ortak ATM Para Yutması