Halkbank HGS Hesap Hareketler Gözükmüyor.

24 Mayıs

Halkbank HGS ® izleme işlemine girdim ve geçişlerim görünüyor fakat hesap hareketlerim görünmüyor. Bakiyeden takip etmeye çalışıyorum, bu durum can sıkıcı. Hatta otoyolları aradım ve çekim yapmadığınızı söylediler. Ancak çekim yapılmış ama lemler görünmüyor.

Halkbank Şikayetvar üye markasıdır
Halkbank Logo
24 Mayıs 10:49

Halkbank Hisse Alımı Bakiye Yetersiz

13 saat önce

Halkbank banka müşterisiyim. Hesabımda t+ 2 bakiyem olmasına rağmen halk yatirim menüsünden hisse alim işlemi yapmaya çalıştım fakat işlemi yaparken bakiyem yeterli olmasına rağmen yetersiz bakiye cevabı aldım. Ama Bakiyem yeterli yardımcı olur musunuz. Rica etsem

Halkbank Yatırım Hesabı Hatası

3 hafta önce

Halkbank banka müşterisiyim. Hesabımda para olmasına rağmen halk yatirim menüsünden hisse alim işlemi yapmaya çalıştım fakat işlemi yaparken bakiyem yeterli olmasına rağmen yetersiz bakiye cevabı aldım. Ama Bakiyem yeterli yardımcı olur musunuz. Acil

Halkbank Yetersiz Bakiye Sorunu

3 hafta önce

Halkbank banka kartı müşterisiyim. Hesabıma 4 Eylül'de para yatırdım, ayın 5'inde saat 12.28 de halk yatirim menüsünden hisse alim işlemi yapmaya çalıştım fakat işlemi yaparken bakiyem yeterli olmasına rağmen yetersiz bakiye cevabı aldım. Ama Bakiyem yeterli yardımcı olur musunuz

Halkbank Mobil Uygulama, Sanal Kart Ve Daha Fazlası Sorunu

16 Ağustos

Yemin ediyorum maaş bankası olmasan kullanılacak banka değilsin mobile girilmiyor hiçbir zaman tek seferde giremedim uygulamaya. Sürekli bir hata sürekli bekleme işlemi gerektiğinde yapamıyorum. Temassız özelliğini banka kartına taşımak için görüştüm tamam dendi hala kredi kartından çekiyor, sanal k...

Halkbank Kartımdan Beli Olmayan Kesinti Yaptı

06 Ağustos

Halkbank platin kredi kartımdan dünden bugüne hiçbir işlem yapmadığım halde kredi kartımdan 1,830 gibi bir bakiye düşmüş müşteri hizmetleri ni aradım kartın kullanılmadığını söyledi ve neden düşürüldüğünü açıklayamıyorlar Halkbank gibi bir banka nasıl oluyor da açıklama yapamıyor? Kontrol etmesem bu...

0 Yorum

Halkbank Şikayetvar üye markasıdır