Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Halkbank ile ilgili

1 Destekçi

Halkbank Esnaf Kredisi Hayat Sigortası Şikayeti

Ayse 01 Şubat 11:05
Ayse'nin Teşekkür Mesajı
“Halkbank firmasına konuyu çözümünden dolayı teşekkür ederim”

28 Ocak 2023 tarihinde Halkbank'ndan esnaf kredisi kullandım. Kredi hesabıma yatırıldıktan sonra hesabıma 5.000 TL bloke konuldu. Sonrasında öğrendiğim kadarıyla 5 yıllık krediye 1 yıllık hayat sigortası yapılmış? Bu sigorta ile ilgili hiçbir şekilde kredi öncesinde bilgilendirilmedim ve imzam alınmadı. Bugün beni arayıp imzaya çağırdılar kabul etmedim? Halkbank'a yaptığı bu hukuksuzluğu yakıştıramadım. Acil olarak paramın iade edilmesini istiyorum. Gerekli tüm mercilere müracaatımı yapacağım.

Halkbank Logo
Halkbank01 Şubat 11:13
Halkbank Logo
Halkbank01 Şubat 17:02
Ayse03 Şubat 08:50

Merhaba bana ulasan bir mail yok, şikayetime herhangi bir çözüm bulunmadı

Ayse10 Şubat 11:53

Halkbank firmasına konuyu çözümünden dolayı teşekkür ederim

• profile
1 Destekçi

4 hafta önce

Halkbank Esnaf Kredi Kooperatifi

Ocak ayında başvurmamıza rağmen hala sonuçlanamayan ve çalışan personele sorduğumuzda ise belli olmaz sonucunu duyuyoruz bize bilgi verilmiyorsa bari personelinize bilgi verin bankada para yok ödeme yapamıyoruz diyorlar. Kimse keyfi başvuru yapmıyor.

13 Şubat

Halkbank Kredi Sonucunu Öğrenmek İstiyorum

Halkbank esnaflar odasından kayıt olduğum esnaf kredi yaklaşık aralık ortalarında müracaat ettim bütün bilgilerim ve istenilen her şeyi eksiksiz şekilde teslim ettim ama aradan kaç ay geçti. Halen daha olumlu olumsuz dönüş sağlayan yok çevre dostlarım ve esnaf arkadaşlarımız almış fakat ben bir dön...

2 Yorum

Ali
Ali

Merhaba. Paranız iade edildi mi? Bende de aynı durum var.

Eyup
Eyup

Aynı dediğini banada yaptılar. Çok ayıp. Hatta bana bir aylık özel emeklilik sigortası dayattılar ikinci ayda geldi. Hem de iki katı. Devlet uygun kredi ver diyor bunlarda acısını buralardan çıkartıyor. Bende gerekli yerlere şikayet edeceğim çok ayıp.