Halkbank Esnaf Kredisi Devrek

09 Haziran

Esnaf kredide başvurmuş olduğum kredinin 1 ay olasına rağmen hiçbir sonuç alınamadı ve hala beklemekteyim. Benimle birlikte krediye başvuran diğer şahıslar kredilerini kullandı. Bugün aradığımda kredilerin durdurulduğu söyleniyor işlem yaptığım yer Zonguldak Devrek nasıl bir yol izlenmeli bu durumda?

Halkbank Şikayetvar üye markasıdır
Halkbank Logo
09 Haziran 12:13

Halkbank Kadıköy Şubesine Ulaşamıyorum

1 gün önce

Operatör değişikliği yaptığım için Halkbank kurumsal hesaba giriş sağlayamıyorum. Müşteri temsilcisinden şubeyle görüşmem gerektiği bilgisini alıyorum Halkbank Kadıköy şubesini aradığımda asla ulaşamıyorum. Giriş yapamadığım için kredi borcumu hala ödeyememiş durumdayım. Bununla ilgili acil çözüm be...

Halkbank Açık Hesabın Kapatılmaması!

1 gün önce

Halkbank'ta açık hesabım var kapatmak istiyorum ama kapatmıyorlar. Müşteri temsilcisini aradım başvuru yaptık ses çıkmadı. Şubeye gittim başvuru yaptım 5 gün geçti hâlâ kapanmadı. Kapatmak için neyi bekliyorlar acaba. Halkbank, kredi kartı kullanımı olsun açık hesap olsun beni o kadar mağdur etti ki...

Halkbank Kredi Kartı Limit Sıfırlama

1 gün önce

Halkbank kredi kartını iptal ettim çünkü avantaj yok. Kredi kartı limitimi iptal edin dediğimde şubeye gitmelisin cevabını aldım. Sizde mutlu müşteri merkezi ama işlerine gelmediğinde şubemize gidin. Yetki vermiyorsanız müşteri hizmetleri kapatın. Halkbank benim için bitmiştir

Halkbank Halk Diyalog Beni Yanılttı, Güvenim Kalmadı!

1 gün önce

Kredi kartım için borç yapılandırması yapmak istedim ama kimse yardımcı olmadı. Bu işin halk diyalogdan yapılması gerektiğini söylediler. Ben de diyalog aradım ama borç yapılandırması mobilden de olabiliyormuş. Mağdurum halk diyaloğa güvenemezsek.

Halkbank Hayat Sigortası İptali

3 gün önce

Halkbank'tan kredi kullandım hayat sigortası yapıldı. Sonra kredimi yapılandırmak durumunda kaldık. 2. Sigorta daha yapıldı ve kredi borcum bitti ancak hayat sigortam bitiş tarihi 26.03.2024 sigorta poliçelerimden kalan primin tarafıma ödenmesini talep ediyorum.

0 Yorum

Halkbank Şikayetvar üye markasıdır