Halkbank Devlet Bankları 300 Bin Konut Kredisi Veriyor

17 Mayıs

Devlet Bankaları Halk Ziraat ve VakıfBank ® maks300 bin tl konut kredisi veriyor, şu an min ev 2.5-3 milyon iken bu rakam çok absürt değil mi? Özel bankalarda faiz oranları 2.5-3 lerde nasıl ev alacağız? Kamu personeliyim kredi taksiti ödeyebilecek durumdayım fakat kredi alamıyorum.

Halkbank Şikayetvar üye markasıdır
Halkbank Logo
17 Mayıs 13:05
Meltem
10 Temmuz 02:05

Merhaba Sevgili @Halkbank bu sefer şubenizden kayıt açtırdım faizleri arttırdınız, sırada saatlerce bekledim ve sonuç yine aynı ne kadar kredi çıkacağına falan kredi notuma hiçbir şeye bakılmadan maksimum. 300 bin denildi. Ne zaman yükselme olacak diye sorduğumda da belli değil üst yöneticinin kararı denildi. Siz sormadan da söyleyeyim Yalova Merkez şubesi

Halkbank ATM Tarafından Yutulan Para

2 hafta önce

Ümraniye Akyaka park AVM'de VakıfBank ATM'sinde Halkbank kartıma para yatırırken ATM paramı yuttu ve bunun üzerine VakıfBank müşteri hizmetlerini aradım, onlar işlem yapılan kartın halk banka ait olduğunu söyleyerek Halkbank müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. Halkbank müşteri hizmetlerini aray...

Halkbank Maaş Müşterisini Önemsemiyor

28 Ağustos

Halkbank maaş müşterisi olmama rağmen ne yaptıysam bir türlü kredi kartı alamıyorum. Diğer kamu bankası olan VakıfBank'tan kredi kartım var ama Halkbank hep otomatik red oluyor. Bir açıklama yapma gereği bile duymuyor ya bu nedir anlamış değilim. Tamam gençlik dönemimizde hatalarımız oldu. Çok şükür...

2 Yorum

Nuğman

Çözüm için bilgi verdiler mi acaba? Bende aynı konudan muzdaribim seçim sonrasını bekledik ama yine aynı

Meltem

Merhabalar hayır gördüğünüz mesaj atıldı. Kaydınız yok diyor zaten başvuru yapamıyoruz ki kaydımız olsun sorduğumuz zaman bu cevabı alıyoruz. Bir de şimdi 29 mayısa kadar kredileri durdurmuşlar en sonda bu cevabı aldım garantiden. Sanki bedava kredi veriyorlar verdikleri kredinin aylık ödemesi 20 bini buluyor bunu göze alıp bir şekilde evimiz olsun diye uğraşıyoruz yok hiçbir şekilde yardımcı olan falan yok.

Halkbank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı