Halkbank Deprem Destek Kredisini Alamıyorum

Müşterimizin şikayeti değerlendirmeye alınmak üzere Bankamız ilgili birimine iletilmiştir. Şikayetin çözümü için gerekli işlemler yapılarak müşterimize konu hakkında bilgi verilecektir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un 0 850 222 0 400, Halkbank Kobi Dialog’un 0 850 222 0 401 numaralı telefonlarından, (212) 340 09 99 numaralı faksı ve www.halkbank.com.tr adresli web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.
Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un 0 850 222 0 400, Halkbank Kobi Dialog’un 0 850 222 0 401 numaralı telefonlarından, (212) 340 09 99 numaralı faksı ve www.halkbank.com.tr adresli web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.
Maraş merkezli depremde Hatay'da yaşayan bir yurttaş olarak çok mağduruz. Ekonomik olarak bittik diyebiliriz. Bu süreçte kamu bankalarının verdiği düşük faizli kredi çok işimize yarar diye sevindik. Lakin ne mobilden ne internet bankacılığından ne de mobil şubelerden bu krediyi alamadık. Şube vermiyor mobilden de ulaştığımız temsilciler şubeye gidin diyor. Halkbank'nın bir şubesi de kendi maaş müşterilerimize veriyoruz diyor. Peki bize kim yardımcı olacak. Lütfen ilgililer yardımcı olsunlar