Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Halkbank ile ilgili

Halkbank Logo
Halkbank26 Ocak 14:43

2 hafta önce

Halkbank Promosyon Ödemesi Yapılmadı

Halkbank Kocaeli Gölcük donanma şubesi maaş müşterisiyim. Banka ile kurum promosyon anlaşması gereğince bu ay müşteri kredi kartlarına 500 TL ParafPara yatacağı bildirildi. Kredi kartım olmadığı için bankanızdan Şubat ayı içerisinde kredi kartı çıkarttım. Ancak promosyon ödemem yatırılmadı. Bankaya ...

• profile
1 Destekçi
2 hafta önce

Halkbank Kredi Kartı Sorunu

Halkbank Paraf genç kastet kart kullanıyorum üniversite öğrencisi olduğum için fakat kalan ekstre borç görünüyor. Ödeme yaptıkça o borç artıyor. 20 TL görünüyordu. Ödüyorum 40 oldu. Bir daha 40 yatırdım şu an 80 görünüyor ve kredi kartı limitim 2000 ben bunu yaptım 2040 oldu. Yardımcı olur musunuz

10 Şubat

Halkbank Kalan Ekstre Borcu

Halkbank kalan ekstre borcu (-) eksi gösteriyor. Borcum olmadığı halde borç görünüyor. Kredi kartına ödeme yaptıkça eksi bakiye artıyor... Ve bunun ne oldunuz Bilmiyorum lütfen bana acilen yardımcı olun para yatırdıkça - yükseliyor bunu nasıl halledeceğim bilmiyorum.

04 Şubat

Halkbank Ekstre Borcu Ödeme

Halkbank kalan ekstre borcu (-) eksi gösteriyor. Borcum olmadığı halde borç görünüyor. Kredi kartına ödeme yaptıkça eksi bakiye artıyor... Ve bunun ne oldunuz Bilmiyorum lütfen bana acilen yardımcı olun para yatırdıkça - yükseliyor bunu nasıl halledeceğim.

Ali
04 Şubat