Halkbank Borç Bakiyesi - Olarak Artıyor.

Müşterimizin şikayeti değerlendirmeye alınmak üzere Bankamız ilgili birimine iletilmiştir. Şikayetin çözümü için gerekli işlemler yapılarak müşterimize konu hakkında bilgi verilecektir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un 0 850 222 0 400, Halkbank Kobi Dialog’un 0 850 222 0 401 numaralı telefonlarından, (212) 340 09 99 numaralı faksı ve www.halkbank.com.tr adresli web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.
Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un 0 850 222 0 400, Halkbank Kobi Dialog’un 0 850 222 0 401 numaralı telefonlarından, (212) 340 09 99 numaralı faksı ve www.halkbank.com.tr adresli web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.
Halkbank Paraf kredi kartı borç ödemesi yaptım fakat kalan ekstre borcu eksi olarak gözüküyor. İkinci bir ödeme yaptım. Bu durumda ikinci ödeme tutarıyla ilk ödeme tutarı toplamı eksi olarak görünmekte. Borç tutarı eksi şekilde giderek artmakta. Bugünde şubat erteleme bakiyesi 1. Taksit diye dönem içi harcamalarıma bakiye eklendi. Problemin çözüme ulaştırılmasını rica ediyorum.
Lütfen cevap mailinizi güncellediğim mail adresime yapar mısınız?